Obama elmondta, vannak felvételeik UFO-król

Barack Obama szerint léteznek olyan videófelvételek, amelyeken azonosítatlan repülő objektumokat ábrázolnak. Az UFO-észlelésekről szóló jelentés júniusban lesz nyilvános.

2021. május 20., 09:20

Szerző:

Az USA egykori elnöke kijelentette, hogy rejtélyes repülő objektumokat tartalmazó felvételek vannak az Egyesült Államok birtokában. Az exelnök James Corden humorista show-műsorában beszélt erről. Ugyanakkor azonnal hozzáfűzte: vannak olyan dolgok, amiket nem mondhat el az idegen lényekről egy élő műsorban, írta a New York Post

A volt amerikai elnök azt is elárulta: nem tudják megmagyarázni, ezek az UFO-k miként mozogtak, ahogyan az irányuk sem könnyen megfejthető. Obama úgy gondolja, hogy az emberek megpróbálják kinyomozni és kitalálni, mik ezek a tárgyak, ám ő nem tud semmit jelenteni erről, most. 

„Van nekünk raktárunk, ahol tároljuk az űrlényeket és az űrhajóikat?” Ezt kérdezte Barack Obama, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett, erre állítólag azt válaszolták neki, hogy nincs. 

A Pentagon tavaly áprilisban tett közzé három videót, amelyeken azonosítatlan repülő objektumok láthatók. A videókat 2004-ben és 2015-ben készítették. A felvételek miatt tavaly augusztusban a Kongresszus hat hónapos határidőt adott a védelmi minisztériumnak, hogy valamennyi információt tegyenek közzé az UFO-észlelésekről. A jelentés hamarosan elkészül, várhatóan júniusban teszik közzé.

(Kiemelt képünk: AFP | Elijah Nouvelage)

 

Csütörtök este szabadszemmel is megfigyelhető a holdsarló és a Fiastyúk együttállása. A Jupiter fölött járó Uránusz és alatta a Pons-Brook üstökös már egy kézitávcsővel is megfigyelhető, továbbá két csillagfedés is látható lesz – tájékoztatott a Svábhegyi Csillagvizsgáló.