Letisztult, profi elegancia

A külső tekintetében a Sony most sem okoz tehát csalódást – legalábbis azok számára, akik a letisztult formákat kedvelik.

2015. október 14., 20:34

Vékony, könnyű, kiváló 1080p képminősége van, egyéb technikai nyalánkságokról már nem is beszélve, a Grand Theft Auto III-at pedig abba sem tudtam hagyni rajta! Mivel Sony PS4-ről szóló oldalon járunk, ezért mi másról beszélhetünk, mint az Xperia Z3 Compact Tabletről, amelyet végre személyesen tudtam kipróbálni. No és mi a helyzet a több tulajdonsággal kapcsolatban? Ugyanolyan hiba nélküli-e az „Xperience”, mint a két első verziónál?

A Sony szórakoztató elektronikai részlegének napjainkban háromszor is meg kell gondolnia, mielőtt egy újabb generációs hardver gyártásába belevágnak. Bár a PlayStation 4 hatalmas siker, a Sony más termékei üzletileg mostanában már nem olyan átütő erejűek.

Bár a Sony termékek a legtöbbször a magas színvonalat képviselik, a magasabb árcédula és a fogyasztói igények állandó változása, illetve a különféle piaci trendek alakulása miatt a Sony az utóbbi években kevesebb technológiai terméket adott el a saját elvárásaihoz képest, éppen ezért is váltak meg a laptopjaiktól, továbbá kevesebb csúcs HD televíziót és okostelefont is gyártanak, mint évekkel korábban.

Az okostelefonok és tabletek piaca sem egy leányálom a gyártók (nem csak a Sony!) számára az utóbbi években, ennek ellenére a Sony ragaszkodik a saját Xperia termékcsaládjához. Nagy szerencse, mert a legutóbbi tabletjük, az Xperia Z3 épp olyan elegáns, kifinomult és bitang erős kis masina, mint az elődjei.

A folytatásért kattintson

IDE .