VV Anett a teaszeánszról: „Azt gondoltam, hogy nekem annyi, meg fogok halni”

VV Anett döbbenetes részleteket árult el az ayahuasca-szeánszról. 

2022. szeptember 24., 13:29

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Béres Anett, a Való Világ egykori sztárja részt vett egy Baranya megyei szeánszon, ahol tudatmódosító teát fogyasztott. A valóságshow-sztár később rosszul lett és a közeli erdőbe menekült, majd öntudatlan állapotban, meztelenül, törött csontokkal találtak rá. VV Anettet műteni kellett, és egy ideig a pécsi kórházban kellett feküdnie. 

Béres Anett most őszintén vallott a történtekről a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában, ahol elmondta: miután lezuhant egy magaslesről, 24 órát feküdt étlen-szomjan. 

„Annyit tudtam mozogni, kúszni - mert ugyebár nem tudtam felállni, mert összecsuklottam - hogy mindig arra figyeltem, merre van a nap. Hogy éppen melegem volt, vagy nem volt melegem. Július közepén elég erős nap volt, négykézláb tudtam kúszni, kétméteres körzetben”

– szemlézte az interjút a Blikk

Béres elárulta: nagyon sokszor azt gondolta, hogy nincs életben, és amit átélt, az már a halál után történik. 

„Volt olyan pont, amikor néha azt hittem, hogy életben vagyok, de akkor is azt gondoltam, hogy nekem annyi, meg fogok halni, nem láttam rá esélyt, hogy megtalálnak”

 – mondta.

A lány azóta felkereste megmentőjét, azt a férfit, aki rátalált. VV Anett úgy gondolja, ennek az embernek köszönheti az életét.  

(Kiemelt fotó: YouTube/ Palikék Világa by Manna)

Ezek is érdekelhetik 

Sáfrány Emese válaszolt a teaszeánszról sírva adott interjújára jött kommentekre

Baukó Éva csúnyán beleállt a teaszeánszon résztvevő Béres Anettbe és Sáfrány Emesébe

Kiderült, miért olyan veszélyes a tudatmódosító, amit VV Anett is fogyasztott a szeánszon