Voksán Virág most először mutatta meg gyermekei apját: nem olyan, amilyennek gondolják

Voksán Virág párja most szerepelt először a médiában.

2022. május 16., 15:08

Szerző:

Voksán Virág is szerepelt a TV2-n a Drágám, add az életed című műsorban. Elvitte magával a párját is, hiszen ez a műsor alapkoncepciójának része, és szerelme bemutatásával nagy port vert fel, a férfit ugyanis eddig soha nem láthatták az érdeklődők a se közösségi, se a hagyományos médiában. Nos, a DJ-modell az alábbi képen gyermekei apjával látható.

A szereplés kapcsán Voksán Virág a Bors című lapnak adott egy hosszabb interjút, amelyben többek között elmondta, miért nem szokott párjával együtt mutatkozni, és hogy mi volt erre a közönség reakciója:

„sajnos rengeteg támadás ért engem, biztosan azért nem mutatom meg Lacit, mert nagyon öreg, csúnya, vagy olyan vád is ért, hogy nem is létezik. A párom soha nem akart szerepelni, hiszen neki civil foglalkozása van, és nem is szereti ezt a világot.”

Nos, most végre tudjuk, hogy a híresztelésekkel szemben Laci se nem nagyon öreg, se nem csúnya, viszont teljesen létezik, és egy kis noszogatás után belement a szereplésbe a TV2-n. Nem tervezik azonban, hogy ezután hamarosan újra elvállalnak egy másik ilyen felkérést, méghozzá a következők miatt:

„nekünk fontos a magánéletünk, szeretnénk magunknak megtartani. Úgy gondoljuk, hogy a túlzott médiaszereplés rossz hatással lehet egy kapcsolatra. Nem egy példát láttunk arra, hogy a sztárvilágban mennyi házasság ment tönkre, akik reflektorfényben élték a mindennapjaikat. Mi ezt nem szeretnénk.”

A tönkrement házasságok, amikre Voksán Virág gondolhat

Elindult Stana Alexandra válása

Molnár Andrea válik a férjétől 5 év házasság után

Galambos Dorina megszólalt a Pély Barnával való válásáról: A bontóper előtt egy évig nem találkoztunk

(Kiemelt kép: Voksán Virág Instagramja)