A királynő miatt kell Vilmos hercegéknek elköltözniük a Kensington palotából

Úgy tűnik, költözni fog a hercegi pár.

2021. november 8., 10:40

Szerző:

Még augusztusban írta meg a Daily Mail, hogy úgy tűnik, Vilmos herceg, Katalin hercegné és gyermekeik el fognak költözni eddigi rezidenciájukról, a Kensington palotából, hogy a Windsor kastélyban éljenek.

A költözésre egyelőre még nem került sor, de az Express nevű lapnak nyilatkozó királyi szakértő úgy tudja, hogy II. Erzsébet érdekében lehet szükség arra, hogy a trónörökös és családja mihamarabb oda költözzön, ahol a királynő is él. Az uralkodó egészségi állapota némi aggodalomra adott okot az utóbbi hetekben, amit arról a 168 is beszámolt. II. Erzsébet azóta lakik Windsorban, hogy férje, Fülöp herceg elhunyt, de szakértők szerint magányos, és unokája családjának közelségétől újra erőre kaphat.

„Úgy vélem, több oka is van, hogy miért fontolgathatják a költözést, és az, hogy a lehető legközelebb legyenek a királynőhöz, ezen okok között lehet”

– mondja Jonathan Sacerdoti a kérdésről. Szóba jöhet érvként Kensington elhagyása mellett még az is, hogy így közelebb lehetnek Katalin hercegné szüleihez, valamint ha György herceg Etonba fog járni iskolába, ez szintén közelebb van Windsorhoz.

(Kiemelt kép: Twitter / Senedd Cymru)