Vilmos herceg nemcsak az öccsével rúgta össze a port, nagybátyját is ki szeretné golyózni a családból

Vilmos herceg a trónra lépésekor karcsúsítani szeretné a királyi családot.

2022. június 20., 09:52

Szerző:

Vilmos herceg holnap lesz kerek 40 éves. Ebből az alkalomból a Daily Mail csak úgy ontja a cikkeket bennfentes forrásokra hivatkozva a brit trónörökös idősebbik fiáról, aki minden bizonnyal egy nap maga is Nagy-Britannia királya lesz.

A legfrissebb információk szerint Vilmos herceg abban látja a monarchia fennmaradásának garanciáját, ha a királyi családot kissé lekarcsúsítják – ebben egyébként állítólag édesapja, Károly herceg is ezen a véleményen van. Akinek semmiképpen nem lehetne helye a királyi család rendezvényein a jövőben: a trónörökös pedofilbotrányba keveredett öccse, András herceg. Őt unokaöccse az informátorok szerint nem szeretné már többet a családi eseményeken látni.

„Ezt nagyon komolyan gondolja, és ha rajta múlt volna, már elérte volna, hogy a dolgok sokkal hamarabb megtörténjenek annál, mint ahogy megtörténtek. Az embereknek nem elég többé a csend. A Királynő módszere a korábbi korszakokban, más kommunikációs csatornákkal jól működött. De Vilmos azon dolgozik, hogy hogyan tegye relevánssá a mai korban annak a javát, amit nagyanyja megvalósított”

– tájékoztat egy névtelen informátor arról, milyen a viszonya Vilmos hercegnek a nagybátyjához és a királynő által követett „sose panaszkodj, sose magyarázkodj”-elvhez.

Vilmos herceg továbbá az öccsével, Harry herceggel sincs jóban, amint azt több forrás is megírta, és amint az nagyon valószínűnek is tűnik azután, hogy az öcs és neje a királyi családra nézve enyhén szólva nem hízelgő interjút adott Oprah Winfrey-nek.

„Tényleg szereti Harryt, és úgy érzi, hogy a feleségén kívül ő az egyetlen, aki érti ez a fura életet, amit ők élnek. De hisz abban, hogy bizonyos dolgokat egyszerűen nem szabad megcsinálni. És Harry 100%-ig átlépte a határt”

– többek között ezt mondta egy, a királyi családhoz közel álló forrás a két herceg viszonyáról. Erről többet ide kattintva olvashat.

Vilmos herceggel kapcsolatosan a legfrissebb hír az, hogy a napokban kiment az utcára a Fedél nélkül brit megfelelőjét, a The Big Issue című, a hajléktalanok megsegítését célzó újságot árulni. A trónörökös fia látható a lap legutóbbi számának címlapján is.

Vilmos herceg ma 39 éves és 364 napos

Vilmos herceget azzal vádolják, hogy kifúrta a Diana hercegnét játszó színésznőt

Vilmos herceg most bevallotta, amit esküvőjük után Katalin hercegnének sem tudott elmondani

A királynő miatt kell Vilmos hercegéknek elköltözniük a Kensington palotából

(Kiemelt kép: a hercegi pár hivatalos Instagramja)