Videó: VV Márió sírva meséli el, hogyan találta meg édesapja holttestét

Egy jelenet a Való Világ 11-ből, ami máshogy sokkoló: VV Márió élete legnagyobb traumáját meséli el.

2022. december 13., 08:44

Szerző:

VV Márió egy megdöbbentő jelenet főszereplője volt a Való Világ 11 legutóbbi adásában. A reality bő három hete megy már, és bővelkedett eddig is a megdöbbentő jelenetekben, ezek azonban szinte kizárólag vagy agresszióról, vagy szexről szóltak. Most e kettő mellé egy új színt visz az RTL a palettára: immár korábbi traumák újraélését is láthattuk a műsorban.

A villába egy pszichológus érkezett, és az ő vezetésével végeztek a lakók egy gyakorlatot, amire VV Márió és VV Sajti önként jelentkezik. Utóbbi egy fehér vásznat testesített meg, akire VV Márió kivetíthette, projektálhatta édesapja személyét. A jelenetből kiderül, hogy VV Márió traumatikus körülmények között veszítette el az édesapját. A fiatalember sírva meséli el, mi történt, elhunyt édesapját szólítva meg:

„arra értem haza, hogy beértem a szobába, szóltam hozzád, és csak annyit akartam tőled hallani, hogy »kisfiam, végre itthon vagy«. Erre se kép, se hang. Majd odamentem az ágyhoz, megpróbáltalak megsimogatni, adtam neked egy puszit, majd én akkor láttam, hogy levegő, semmi nincs benned. Nem tudtam ezt az egész szisztematikát hova tenni, nem tudtam, mit csináljak. Egyedül otthon voltam, kétségbe voltam esve. Egészen amíg jöttek ki a mentők élesztettelek téged egyedül újra, letettelek a földre, és közben én csak úgy mentem haza vidékről, hogy én csak annyit szerettem volna hallani, hogy »szeretlek« és hogy »te vagy számomra az egyik legfontosabb dolog az életben«. Mert mindig ezt szoktad nekem mondani.”

VV Márió azt mondja, harminc évet adna az életéből azért, hogy édesapja egyszer azt mondja neki, hogy szereti. A jelenet azzal zárul, hogy VV Sajti és VV Márió megegyeznek abban, hogy igazából az az erős, aki ki meri mutatni az érzéseit, aki tud sírni. Hát kattintson a play gombra, és rögtön kiderül, hogy ön tud-e.

Hasonló, traumafelidézős pillanat volt a műsorban egyébként, amikor VV Bibi elárulta, hogy nemi erőszak túlélője.

(Kiemelt kép: RTL Kettő/Való Világ 11)