Itt az első videó: ilyen lesz Kristen Stewart Lady Diana szerepében

Van, aki máris Oscar-díjat emleget.

2021. augusztus 28., 07:06

Szerző:

Egyszerűen Spencer a címe annak a Lady Diana Spencerről szóló filmnek, amelynek a címszerepét az Alkonyat-filmekből is ismert Kristen Stewart alakítja, és aminek az első trélerje a héten került fel az internetre. Íme.

Tavaly hatalmas sikert aratott és nagy vitát kavart A korona című sorozat a Netflixen, amelynek 4. évadja dolgozta fel Károly herceg és Diana hercegné megismerkedését, kapcsolatának kezdetét, esküvőjét és házasságának első éveit. Az új mozifilm a hercegné életének arra a mozzanatára koncentrál, amikor 1991-ben elhatározta, hogy elválik a brit trónörököstől. Az alkotást még csak most fogják bemutatni, de a fenti beharangozó és egy 5 perce részlet alapján bizonyos Scott Menzel kritikus már most azt írja, hogy Stewart számíthat egy Oscar-jelölésre a film kapcsán.

Emlékezetes egyébként, hogy készült már egy mozifilm a XX. század egyik leghíresebb nőjének számító hercegnéről, ennek a címe az volt, hogy Diana – amit szépen kiegészít most az új film címe. A 2013-as Diana-film hatalmas bukás volt, a címszerepet abban az alkotásban az ekkor már kétszeres Oscar-jelölt Naomi Watts alakította, de őt is eléggé lehúzták az alakítása miatt.