Vásáry André látványos átalakulása: szinte rá sem ismerni már az énekesre

Egyre jobban hasonlít egy élő Ken babára.

2021. július 29., 06:09

Szerző:

Látványos átalakuláson ment keresztül Vásáry André az utóbbi években. A Csillag születik második évadának sztárja immár dús hajkoronájával és kigyúrt testével alig emlékeztet a 2009-ben megismert énjére, amely a fenti, kiemelt képen látható. Az alábbi fotó pedig 2016-ban készült, itt Vásáry már túl volt egy hajbeültetésen, de még mindig röviden hordta a haját.

A 39 éves énekes ugyanis hazánk azon kevés férfihíressége közé tartozik, akik nyíltan vállalják, hogy hajbeültetésre vállalkoztak. 2010-ben nyilatkozta először, hogy felveszi a harcot a korai kopaszodással és beavatkozásnak veti alá magát, aztán 2020-ban újra nyilatkozott arról a Life.hu-nak, hogy az első próbálkozás után egy frissítő műtét is kellett, hogy igazán sikeres legyen a dolog, ezután növesztette meg igazán a haját. Ennek eredménye látható az alábbi, 2020-as képen, amely a Farm VIP című műsor indulásakor készült.

Emellett Vásáry edzeni is kezdett, amelynek szintén hamar szemmel látható eredménye lett. Az Instagramra posztolt képei számából jól látszik, mennyire büszke új külsejére, ami a pozitív kommentek alapján a követőinek is tetszik. Új megjelenéséről a Reggeli című műsorban is beszélt nemrég az RTL Klubon.

(Kiemelt fotók: dfp.hu)