Íme, 5 film a TV-ből a tökéletes vasárnap esti kikapcsolódáshoz

Anyák napján is lesz miből válogatni.

2022. május 1., 13:39

Szerző:

A mai nap az édesanyákról szól, és nincs ez másként a mai filmválasztékban sem, ahonnan nem maradhatott ki az Anyák napja című film olyan sztárokkal a főszerepben, mint Julia Roberts, vagy Jennifer Aniston, vagy a Seveled című romantikus vígjáték, olyan színészekkel, mint Tenki Réka, Mészáros Béla, vagy Pálmai Anna. 

Seveled

RTL Klub, 20:05 

A nagymenő filmkritikus Gergő a céljai érdekében bármikor, bárkinek, bármit képes hazudni, még a saját anyjának is, aki éppen a kórházban fekszik az utolsó napjaiban. Az anyuka durván unokamániás, ezért Gergő komoly párjaként mutatja be neki Sacit, a terhes ex-sztriptíztáncosnőt, így a mama megnyugodhat, fia révbe ért. Csakhogy a mama meggyógyul, így a fiatalok pedig kénytelenek folytatni a hazudozást, pedig ki nem állhatják egymást.

Halálos iramban 6.

TV2, 20:00 

A riói balhét követően Dom és csapata teli zsebbel szétszóródott a világban, ám nem lehetnek nyugodtak, folyamatosan menekülniük kell a hatóságok elől. Eközben Hobbs őrmester üldöz egy állig felfegyverzett bandát, akik közt felbukkan Dom egykori szerelme, a halottnak hitt Letty. Ahhoz, hogy Hobbs meg tudja állítani a bűnözőket, megkéri Toretto-t, hogy hozza össze a profi csapatát, és segítsenek neki, cserébe ők szabadon távozhatnak.

Anyák napja

Cool, 21:00 

Sandy nemrég vált el férjétől, és abban reménykedik, hogy talán még visszatér hozzá a pasi, de az összejön egy fiatalabb nővel. Jesse és testvére, Gabi össze-vissza hazudoznak rasszista szüleiknek, és párjuknak is, hogy elkerüljék a nagy botrányt, de most lebuknak. Eközben a híres Mirandáról kiderül, hogy réges-régen örökbe adta gyermekét, aki most felbukkan, és meg szeretné ismerni az igazi anyját. Közeledik anyák napja, amikor mindenkinek lehetősége adódik rendezni az életét.

Vörös sárkány

Super TV2, 21:50 

A nagyszerű nyomozó, Will Graham otthagyja az FBI-t, mivel majdnem életét vesztette miközben az őrült Dr. Hannibal Lecter-t igyekezett elkapni. Évekkel később egy rejtélyes sorozatgyilkos, a Fogtündér szedi áldozatait és tartja rettegésben a lakosságot. A hatóságok Graham segítségét kérik, aki vonakodva bár, de elfogadja a felkérést, de ahhoz, hogy elkaphassa a Fogtündért, egy gyilkos elméjével kell gondolkodnia, ehhez pedig szembe kell néznie a börtönben raboskodó Lecter-rel.

A holnap határa

Film+, 20:40

Már évek óta folyik a harc az emberek és az űrlények között. Cage őrnagyot azzal bízza meg Brigham tábornokkal, az Egyesült Védelmi Erők parancsnoka, hogy vonuljon frontvonalba az első hullámmal. Cage nem vállalja, ezért lefokozzák, elkábítják, majd másnap újoncként csatába küldik. Mivel nem képzett katona, hamar életét veszti, de halála előtt sikerül felrobbantania egy űrlényt, melynek vére rákerül a testére. Emiatt a következő reggelen újra életben van, újra és újra éli a bevonulása előtti utolsó napot, esélyt kapva arra, hogy megmentse az emberiséget.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)