Mutatjuk, melyik filmekkel zárhatja jókedvűen a hétvégét

 Ezeket a filmeket kár lenne kihagyni ma este.

2022. február 13., 15:07

Szerző:

Eljött a hétvége vége, amit nem is búcsúztathatnánk méltóbban, mint egy izgalmas filmmel. A Gorilla bácsiban Vin Diesel mutatja meg a tőle szokatlan, érzékenyebb énjét, míg a Hová lettek Morganék?-ben Sarah Jessica Parker és Hugh Grant bújkál tanúvédelem alatt egy veszélyes gyilkos elől. 

Coco

Cool, 20:50

Elsősorban a családosoknak ajánljuk a Coco című animációs filmet. A kedves, megható történet egy mexikói kisfiúról szól, aki elfeledett ükapját isteníti és hozzá hasonlóan ő is zenész szeretne lenni. A családja persze erről hallani sem akar, mivel az ükapja a zenei karrier miatt hagyta el a családját és ezt semmiképp sem engedik megismétlődni. A kis Miguel azonban addig harcol az álmáért, amíg minden megváltozik és kiderül a teljes igazság a papa múltját illetően. A film mondanivalója és a mexikói kultúra látványos bemutatása egész biztosan leköti a kicsik és nagyok figyelmét egyaránt.

Argo

RTL2, 23:20 

Egy többezer éves legenda szerint Decebal, dák király harcot vívott a rómaiak ellen, majd a csatát követően az összecsapás helyén elrejtették az Aranybagoly névre keresztelt kincset. A kincs helyét a római centurio naplója, valamint a dák király palástján lévő motívumok jelölik. Az alvilági ügynök Tejesember kapja meg a megtisztelő feladatot, hogy megkeresse a kincset, de nem várt akadályba ütközik. Balogh Tibi és ütődött bandája is magának akarja a vagyont, akik még a megbízójukkal is szembeszállnak.

Hova lettek Morganék?

Super TV2, 21:00 

A New York-i Paul és Maryl Morgan épp a válni készülnek a férj hűtlensége miatt. Egyik este elmennek vacsorázni, majd a beszélgetés végeztével egy utcai gyilkosság szemtanúi lesznek, és ami még rosszabb, a gyilkos is észreveszi őket. A bűnöző még aznap este felismeri Merylt egy újság címlapján, és a lakásán meg is próbálja ölni, de a nő sikeresen elmenekül. A rendőrség tanúvédelmi program alá helyezi a párt szinte elzárva a külvilágtól egy vidéki kisvárosban, ahol a helyi seriff rokonának kell kiadniuk magukat, és ami nehezebb, egy szerelmespárnak kell tűnniük.

Gorilla bácsi

Film+, 21:00 

Shane különleges kommandós, aki már sokszor bizonyított ismeretlen terepen, de ezúttal még számára is egészen új feladattal bízzák meg. Egy család gyermekeire kell vigyáznia, mégpedig a feltűnés elkerülése végett bébiszitternek álcázva magát. A gyerekek apja tudós, aki valami olyasmit alkotott, amiért egyesek ölni is képesek. Shane-nek rá kell jönnie, hogy ez élete legnehezebb megbízása, ugyanis meg kell birkóznia a pelenkázással, a fegyelmezetlenséggel és a kamaszok lázadó stílusával is.

Marvel Kapitány

RTL Klub, 20:15 

Az amerikai légierő egykori pilótája, Carol Danvers, a Csillagosztag nevű Kree katonai elit alakulathoz csatlakozik. Egy véletlennek köszönhetően visszatér a Földre, ami jelenleg két idegen faj galaktikus háborújának helyszínéül szolgál. Carol célja, hogy választ találjon saját személyével és múltjával kapcsolatban felmerült kérdésekre, ám a háború magával ragadja, és a galaxis egyik legerősebb szuperhősévé lép elő.

(Kiemelt kép: Shutterstock)