5 szuper film szombat estére

Ha szombat este ezeket a filmeket választja, garantáltan nem fog unatkozni.

2022. február 19., 12:24

Szerző:

Szombaton akkor is a szórakozásé lehet a főszerep, ha el sem hagyjuk az otthonunkat. Ma este sem kell nélkülöznünk a jobbnál jobb filmeket, mert többek között olyan választékból szemezgethetünk, mint a Marvel univerzumának egyik legnépszerűbb epizódja a Chris Hemsworth által alakított Thorral a főszerepben, vagy a legkisebbek egyik kedvenc animációs meséje, a L'ecsó.

Thor

RTL Klub, 21:10 

A legendás Thor hirtelen indulatossága és öntörvényű viselkedése miatt még nem áll készen, hogy átvegye a trónt apjától, Odintól. Egy rossz döntését követően a Földre száműzik őt, egyetlen társa az isteni erejű pöröly, a Mjölnir. A fiatal tudós, Jane Foster talál rá a sivatagban, aki nehezen hisz neki, ki is ő valójában és hogyan került a Földre, ám hamarosan bizonyságot nyer állítása, ugyanis gonosz féltestvére, Loki feltett szándéka, hogy megölje őt. Itt az idő, hogy Thor bebizonyítsa, hogy érdemes a trónra.

L’ecsó

Cool, 20:45 

Remy, a patkány unja, hogy fajtája ízetlen szeméten él, igazi séf szeretne lenni, azonban ez nem olyan egyszerű egy rágcsáló számára. Egy szerencsétlen eset folyamán elszakad családjától, és egy szakácskönyv illetve képzelete segítségével meggyőződésre jut, hogy ki kell próbálnia magát szakácsként. Csakhamar egy elit étterem konyháján találja magát az ottani ügyetlen mosogatófiú segítségével, aki szintén séf szeretne lenni. Ügyesen összedolgozva fantasztikus ételeket varázsolnak az asztalra.

Csaló csajok

Super TV2, 19:00 

Penny és Josephine egy dologban nagyon hasonlítanak. Utálják, ha átverik és kihasználják őket. Éppen ezért magukhoz ragadták az irányítást, így gátlástalanul kihasználják és megkopasztják a férfiakat. A különbség annyi, hogy míg Penny a kevésbé tehetős közegben szedi áldozatait, addig Josephine elit körökben dolgozik. Egy alkalommal a két csaló csaj keresztezi egymás útját, és egy megállapodásnak köszönhetően ugyanazt az illetőt kellene lehúzniuk. Lássuk, melyikük a jobb.

Halálos iramban 8

Mozi+, 21:20 

Dom és Letty éppen a nászútjukat töltik Kubában, amikor a férfi találkozik a különösen veszélyes terroristával, Cipherrel. A nő egy rejtélyes videófelvételt mutat Domnak, majd arra kényszeríti, hogy neki dolgozzon. Ezután Hobbs kezdeményezésére összejön a régi, jól ismert csapat, ugyanis egy új feladatot kell végrehajtaniuk. Egy EMP-eszközt kell megszerezniük egy katonai bázisról, ami sikerül is, ám az akció végén Dom váratlanul lelép az eszközzel. A család szétszakad, de akik szeretik Domot, azok a végsőkig harcolnak érte.

Könnyű nőcske

Sony Movie Channel, 21:00 

Olive egy teljesen átlagos, hétköznapi lány a suliban, nem tűnik ki a tömegből és a pasik sem igazán fordulnak meg utána. Egy apró hazugságot hint el a szexuális életét illetően, aminek következtében futótűzként terjed róla mindenféle pletyka. Eleinte ennek egy cseppet sem örül, de amikor hirtelen népszerű lesz és rájön, hogy ebből még hasznot is húzhat, akkor rátesz még néhány lapáttal, persze csak átverésből.

(Kiemelt kép: Shutterstock)