Íme a vasárnap este filmkínálata, mutatjuk a top 5-öt a TV-ből

Vasárnap este is remek filmek közül válogathatunk!

2022. július 31., 12:07

Szerző:

A vasárnap a nyugalomról, pihenésről, csendességről és a szeretteinkkel való együtt töltött időről szól, aminek egy magával ragadó film is kísérője lehet. Az ilyen filmekből pedig nem lesz hiány, hiszen választhatunk olyan könnyed romantikus vígjátékot, mint amilyen a Páros mellékhatás című film, vagy olyan kalandfilmek közül is, mint az Utazás a rejtélyes szigetre Dwayne Johnson főszereplésével, vagy mint az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, Harrison Forddal

Alfa

Viasat3, 21:00 

20.000 évvel ezelőtt másképp mentek a dolgok, minden nap harc folyt az életben maradásért. Keda a törzs férfitagjaival először indul vadászatra, ami balul sül el. Egy bölény menekülése közben a fiú leesik egy szikláról, és súlyosan megsérül. Társai magára hagyják, nem keresik, azt hiszik, hogy meghalt, de ő él. Keda a vadonban egyedül indul haza, megtámadja egy farkasfalka, de az élet győz a halál felett, és ekkor találja meg az ember a leghűségesebb barátját.

Páros mellékhatás

TV2, 18:55 

Négy férj és négy feleség utazik egy trópusi üdülőparadicsomba, mindannyian a házasságukat szeretnék rendbe hozni a vakáció alatt. Napfény, tenger, pihenés, pálmafák, wellness, mi kell még? A párok hamar rádöbbennek, hogy a tökéletesnek tervezett nyaralás csak akkor éri el célját, ha szembe néznek a problémáikkal. Ez persze még egy ilyen helyen sem egyszerű.

A randiguru

Cool, 20:25 

Hitch hivatásos „randidoktor”, azaz az udvarlás művészetét igyekszik megtanítani az esetlen férfiaknak. A férfi egyik ügyfele, Albert kiképzése közben találkozik Sara-val, aki nagyon megtetszik neki, viszont rájön, hogy ismerkedési technikái nem működnek a nő esetében. Egy kis kalamajkát követően Sara mindent megpróbál, hogy leleplezze a város randidoktorát.

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága

Super TV2, 18:30 

A Hidegháború idején Indiana Jones újra bajba keveredik, ami miatt úgy tűnik kénytelen otthagyni egyetemi professzori állását. Ekkor váratlanul felbukkan egy fiatalember, Mutt Williams, aki azt állítja, hogy Indi régi barátja, Harold Oxley nyomtalanul eltűnt miután talált egy rejtélyes kristálykoponyát Peruban. Így hát Indi és a fiú útra kelnek, hogy megkeressék Oxley-t, ám a szovjetekkel találják szemben magukat.

Utazás a rejtélyes szigetre

Film+, 20:00 

A tinédzser Sean vészjelzéseket kap a már több, mint egy éve eltűnt nagyapjától. A jelek egy olyan szigetről jönnek, ami a térképek tanúsága szerint nem is létezik. Egy titokzatos kód megfejtésével a fiúnak sikerül kiderítenie a sziget koordinátáit, és kisvártatva el is indul mostoha apjával, Hankkel a mentőexpedícióra. Palaura utaznak, ahonnan a tervek szerint helikopterrel megközelítik a szigetet, de hatalmas viharba keverednek, a gép pedig lezuhan.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)