5 film a TV-ből a hétvége méltó lezárásához

Ezeknek a filmeknek köszönhetően szórakozásból ma este sem lesz hiány!

2022. június 12., 14:56

Szerző:

Vasárnap este sem kell unatkoznunk, mert olyan szórakoztató filmek társaságában búcsúztathatjuk a hétvégét, mint a Családi üzelmek című vígjáték Jennifer Anistonnal, vagy mint az izgalmas Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? Will Smith főszereplésével. 

A holnap határa

RTL Klub, 20:00 

Már évek óta folyik a harc az emberek és az űrlények között. Cage őrnagyot azzal bízza meg Brigham tábornokkal, az Egyesült Védelmi Erők parancsnoka, hogy vonuljon frontvonalba az első hullámmal. Cage nem vállalja, ezért lefokozzák, elkábítják, majd másnap újoncként csatába küldik. Mivel nem képzett katona, hamar életét veszti, de halála előtt sikerül felrobbantania egy űrlényt, melynek vére rákerül a testére. Emiatt a következő reggelen újra életben van, újra és újra éli a bevonulása előtti utolsó napot, esélyt kapva arra, hogy megmentse az emberiséget.

A múmia

TV2, 18:55 

Évezredekkel ezelőtt Egyiptomban tiltott szerelem szövődött a fáraó szeretője és Imhotep főpap között. Az életükkel fizettek szerelmükért, ám a mumifikálódott Imhotep veszélyt jelent a világra, amennyiben feltámasztják őt. Most 1925-ben járunk, amikor egy csapat kincsvadász érkezik a sivatagba mesés kincsek reményében, ám hamarosan csalódniuk kell, ugyanis a legszörnyűbb rémálmuk válik valóra.

Családi üzelmek

Cool, 21:00 

David egy jószívű, kispályás drogdíler, azonban egy nap kirabolják, így nem tud elszámolni a megbízójának. Ebből adódóan kénytelen elvállalni egy rizikós munkát, Mexikóból kell átcsempésznie a határon egy furgon anyagot. Az álca elméletben zseniális, családapának adja ki magát, felbéreli a szomszéd sztriptíztáncosnőt és két züllött fiatalt, hogy játszák el a családját, mintha csak nyaralni mennének délre. A simának képzelt túra során egészen elképesztő szituációkba keverednek.

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Super TV2, 21:00 

Marcus és Mike legjobb barátok, a Miami rendőrség nyomozói. Mike egy igazi nőfaló, Marcus azonban példás családapa. A két zsaru egy drograblással egybekötött gyilkossági ügyön kezd dolgozni, miközben úgy alakulnak a dolgok, hogy a szemtanú lány, Julie előtt szerepet kell cserélniük. Tulajdonképpen személyiséget, lakást, feleséget, barátnőt cserélnek, hogy életben tarthassák Juliet, hogy ő azonosíthassa az elkövetőket.

Shrek 2.

Moziverzum, 19:15 

Alig, hogy Shrek és Szamár megtörik Farquaad nagyúr hatalmát, és megmentik Fionát, jön is az újabb húzós próbatétel. A friss házasok meghívást kapnak Túl az Óperencián birodalmába a lány szüleihez, itt az ideje hát Shrek számára is megismerni aput és anyut. Felfokozott izgalomban várja a tömeg az ifjú párt, arra viszont senki nem számított, hogy a királylány nem úgy néz ki, mint egykor. Harold, a király szebb jövőt képzelt a család számára, így kerül a képbe a Jótündér keresztanya, a sármos Szőke Herceg és a rettegett bérgyilkos, Csizmás Kandúr.

(Kiemelt kép: Shutterstock)