Íme, 5 lebilincselő film a tv-ből, amivel jól telik majd a szombat este

Akcióból nem lesz hiány a ma esti filmekben.

2022. április 16., 13:03

Szerző:

Nagyszombaton olyan filmek társaságában élvezhetjük a pihenést, mint az Oscar-díjas magyar film, a Saul fia, vagy mint az Oscar, Sylvester Stallone főszereplésével, valamint az akciódús jelenetekkel teli Die Hard második része, Bruce Willis-szel. 

Oscar

RTL Klub, 21:35 

Angelo Provolone híres alvilági maffiavezér, alkohol-csempészésből szépen meggazdagodott. Mindene megvan, amire csak vágyhat. Egy nap haldokló apja azt kéri tőle, hagyjon fel a bűnözéssel és éljen törvénytisztelő életet. Ez azonban nem olyan egyszerű. Minden a feje tetejére áll, feltűnik egy lány, aki azt állítja Angelo az apja, egy koffer pénz cserél gazdát merő véletlenségből, ráadásul Angelo egykori szerelme is felbukkan a bejelentéssel, hogy van egy felnőtt közös lányuk, akit eddig titkolt apja elől.

Saul fia

Duna, 23:35 

1944-ben az auschwitzi koncentrációs táborba folyamatosan érkeznek a szerencsétlen foglyok, akikre a biztos halál vár. A Sonderkommando tagjai terelik az embereket a gázkamrákba, majd szállítják a holttesteket a krematóriumba. Néhányan lázadást terveznek, köztük Saul Ausländer is, ám egy nap megpillantja fia holttestét az elégetésre várók között. Saul mindent elkövet, hogy fia testét kicsempéssze, és méltó temetést biztosítson számára. Nemes Jeles László filmje óriási sikert aratott a különböző filmfesztiválokon, rengeteg díjat nyert az alkotás, többek közt az Oscar-díjat is.

Kill Bill 2.

Super TV2, 23:00 

Beatrix-nek egyetlen célja van: bosszút állni mindenért. Folytatja a vadászatot, a még életben lévő bérgyilkoskommandó tagjait mészárolja le egymás után. Listáján szerepel Budd, Elle Driver és maga Bill is. Mexikóba utazik, hogy a rejtekhelyén végezzen halottnak hitt gyermeke apjával, egykori főnökével és szeretőjével. Azonban kiderül, hogy lánya mégis életben van.

Wonder Woman

Film+, 21:00 

Az amazonok hercegnője, Diana tökéletes kiképzést kapott, rettenthetetlen harcossá vált, ám eddig béke honolt az életében. Egy nap Steve Trevor, az amerikai légierő vadászpilótája lezuhan Diana otthona, az amazonok szigetének közelében, és figyelmezteti a nőt, hogy a szörnyű háború hozzájuk is elér előbb-utóbb. Diana úgy dönt, Steve-vel tart a külvilágba, hogy elejét vegyék a további felesleges vérontásnak, és hogy emberfeletti képességeinek segítségével meglelhesse végzetét.

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Mozi+, 21:00 

McClane nyomozónak minden évben kijár a jóból, ugyanis ismét egy terrorista akció kellős közepén találja magát, és ezúttal is szinte csak magára számíthat. John a reptéren várja haza feleségét, Hollyt, amikor is a rosszfiúk vezetője Stuart ezredes követeli Esperanza tábornok, dél-amerikai diktátor szabadon engedését, akinek gépe hamarosan landolni készül. A zsoldosok átveszik az irányítást a reptér felett, és a leszálló gépek utasainak életével zsarolják a hatóságokat. Az egyik ilyen gépen ül John felesége is, ezért a rutinos zsaru akcióba lép, hogy megmentse kedvese életét.

(Kiemelt kép: Shutterstock)