Tóth Gabi: Szabad melleket minden nőnek!

Az énekesnő nem fogta vissza magát a Sztárban Sztár leszek! forgatásán.

2021. szeptember 1., 14:30

Szerző:

Tóth Gabi a tőle megszokott formában, teljes őszinteséggel vállalta érzelmeit a TV2 tehetségkutatójának forgatásán, derült ki a műsor beharangozó kisfilmjeiből. Míg a korábbi bejátszásban Majka ríkatta meg az énekesnőt, addig a legújabb videóban az egyik jelentkező mellei láttán kezdett kiabálni, és fakadt jókedvre.

„Szabad mellet minden nőnek!”

– hangzik el Tóth Gabi szájából a mondat, a Sztárban Sztár leszek! legújabb beharangozójában.

A műsorban izgalomból nem lesz hiány, legalábbis azok alapján, amit eddig a készítők mutattak. Az első bejátszásban Tóth Gabi és Majka között láthattunk egy rövid összeszólalkozást, ami után Pápai Joci vigasztalta női zsűritársát. A második kisfilmben pedig egy versenyző igencsak átlátszó felsőben és melltartóban lépett a színpadra, ami láttán Gabi a fent említett mondatot kiabálta, majd zsűritársa, Köllő Babett arcába dörgölte melleit.

Az énekesnő jelenleg gőzerővel készül a Nemzetközi Eucharisztikus kongresszuson való fellépésére, ahol a Ferenc pápa miséjét megelőző 2 órás műsorban fog énekelni, de a tévénézőknek sem kell sokáig hiányolniuk Tóth Gabit, ugyanis szeptember 4-én indul a Sztárban Sztár leszek! a TV2-n.

(Kiemelt kép: a Sztárban sztár leszek Instagram-oldala)