Tóth Gabi meghökkentő vacsorafotót posztolt: húsevés vs vegetáriánus ételek

Tóth Gabi egyetlen szóval kommentálta a fotót.

2024. január 9., 07:55

Szerző:

Ha ön tűnődött már azon, hogy vajon Tóth Gabi, illetve a párja húsevő-e, vagy inkább a vegetáriánus ételek felé kacsingatnak, hát most megjött a válasz.

Az énekesnő automatikusan eltűnő Instasztoriban posztolt egy fotót, amit ide kattintva kedd estig lehet megtekinteni. A képen egy tányér látható három szelet kenyérrel. A kenyereken sonka van, plusz mellette egy jó adag kolbász, valamint paprikás szalámi és plusz még egy darab szalonna is. A rengeteg húst mindössze öt szem koktélparadicsom és egy fej lilahagyma ellensúlyozza.

„Értékrend”

– ezzel az egyetlen szóval kommentálja Tóth Gabi a párja vacsoráját, minden bizonnyal arra utalva, hogy mennyivel több hús látható a tányéron, mint zöldség. Szó ugyan csak egy van a posztban, de emoji három is: az énekesnő csorgó nyálú szmájlival mutatja, milyen gusztának találja az extramagyaros vacsorát, valamint tesz mellé egy jókedvűen kacagó szmájlit és egy vörös szivecskét is.

Mindeközben Puskás-Dallos Peti...

Tóth Gabi egyébként az elmúlt napokban kevésbé aktív a közösségi médiában. Az Instagramra egyetlen posztot tett csak még ki idén, ebben azt mutatja meg, hogy kislányát, Hannarózát most vitte el életében először korcsolyázni.

Korábban a 2023-as esztendőre tekintett vissza több posztban is, az alábbiban például azt írva, hogy élete egyik legnehezebb és legszebb éve volt ez.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)