Egy versenyző letehetségtelenezte Tóth Gabit a Sztárban sztárban, Tóth Gabi kiküldte

A fiatalember azt mondta, csak olyantól fogad el kritikát, aki jobban énekel. Íme Tóth Gabi reakciója.

2021. szeptember 20., 08:19

Szerző:

Egy kínos jelenet zajlott le a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutatóban a TV2-n azután, hogy az egyik versenyző, Fehér Martin előadta a Careless Whisper című slágert George Michaeltől. A zsűri erős kritikákkal illette az énekest, Majka és Tóth Gabi is azt mondta, a fiatalember nem nyújtott elég jó teljesítményt. A versenyzőnek Tóth Gabi megpróbált tanácsokat adni, de erre ez volt a válasz:

„figyelj, őszinte leszek veled, Gabi. Olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt jobban énekelni. Meg akinek megvan hozzá az adottsága és a tehetsége. Hát figyelj, idejön egy Király Viktor, ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, megfogadom.”

Ezt mondja a versenyző, és válaszából az következik, hogy pl. Király Viktorral szemben Tóth Gabit nem tartja elég tehetségesnek ehhez a dalhoz. A 33 éves énekesnő ezek után érthető módon felháborodik, majd amikor egyértelművé válik, hogy a fiatalember nem kíváncsi az építőnek szánt kritikai megjegyzéseire, gyakorlatilag kiküldi őt a teremből. Tóth Gabi utána azt mondja, a beszélgetés olyan volt, mint egy kommentelővel vitatkozni, és közben többek között a következőket mondja a versenyzőről:

„fogadja el, hogy ő nem annyira ért hozzá”

Íme az adásrészlet, amelyben mindez megtekinthető.

Tóth Gabi korábban is keveredett nagy vitába ebben a műsorban, de akkor nem egy versenyzővel, hanem Majkával. Kattintson ide a cikkért, ahol erről részletesebben írtunk!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)