Tóth Gabi kislányát megdöbbentő dologgal vádolta meg egy anyuka: itt az énekesnő felháborodott kirohanása

Tóth Gabi kislánya mindössze 3 éves, de egy anyuka döbbenetes dologgal vádolta meg a játszótéren a kislányt.

2023. május 9., 07:27

Szerző:

Tóth Gabi egy felháborodott-feháborító sztorival folytatja beszámolósorozatát a Család.hu című oldalon vezetett blogjában. Mivel a blog témája az anyaság, illetve a család, a történet főszereplője ezúttal 3 éves kislánya, Hannaróza. A következőket írja róla bevezetésképpen:

„anyu vitte Hannit a játszótérre, és egy darabig minden pont úgy történt, ahogy szokott. Hanni nagyon szeret ölelgetni, terelgetni, oltalmazni. Mindenkihez odamegy és rögtön barátkozik, ha akarja a kiszemelt barátjelölt, ha nem.”

Nos, amikor a nagymama vigyázott a kislányra, Hannaróza megintcsak megölelt egy másik gyereket, akivel nem sokkal korábban találkozott először. Ennek a bizonyos gyereknek az édesanyja meghökkentően reagált erre:

„az egyik anyuka odament anyuhoz, és utasította, hogy csináljon valamit az unokájával, mert az molesztálja az ő gyerekét. Mooolesztááálja! Ezt a kifejezést használta a 3, azaz hároméves lányomra, hogy molesztálja az ő gyerekét. El tudjátok képzelni, ahogy kicsi, ártatlan gyerekek, akik éppen tanulják kifejezni az őszinte érzelmeiket, »molesztálják« egymást? Mert én nem tudom. Én azt tudom elképzelni, hogy adott egy generáció, aki sokáig csak maszkokat látott arcok helyett, adott egy kicsi lélek, aki végre bontogatja a covid ketrecébe akadt szárnyait és aki előtt kitárult a világ, és ő most a keblére akarja ölelni. Ez nevezhető bárminek, de nem molesztálásnak. Én úgy érzem, nem vagyok elfogult Hannival. Látom a rosszabb tulajdonságait, annál is inkább, mert azokat én kapom sűrítve, de ő nem »molesztál«, könyörgöm! Fú, nem akarom szépíteni, nagyon felhúztam magam, amikor elmesélte anyu. Az vigasztalt, hogy állítólag az ott lévő anyukák, akik hallották az esetet, ugyanolyan döbbenten álltak, mint anyu, és biztosították őt arról, hogy Hanni semmi rosszat nem csinált, pláne nem molesztált senkit.”

Tóth Gabi ezek után hozzáteszi, hogy a kislánya két hét múlva megy először oviba, és az énekesnő ezek után elkezdett azon is aggódni, hogy lehet, hogy ott is molesztálásnak nézik-e a kisgyerek öleléseit.

A blogbejegyzés egyébként a fenti téma mellett a család költözéséről is szól, Tóth Gabi helyzetjelentést ad arról, hogyan haladnak szentendrei házuk berendezésével.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)