Elköltözik Tóth Andi

Tóth Andi életében nagy változások jönnek.

2023. január 28., 07:58

Szerző:

Már nem kell sokat várnunk a Sztárban sztár legújabb évadjáig, ahol Tóth Andi most zsűriként segíti majd a versenyzőket. Az énekesnő izgatottan várja az új feladatot, de elárulta, hogy egy ideje már gondolkodott azon, hogy szívesen ülne a zsűriszékbe. 

„Két évvel ezelőtt versenyeztem a műsorban, és utána éreztem azt, hogy szívesen ülnék a zsűriszékben. Örülök, hogy a TV2 bízott bennem és lehetőséget is adott rá. Nagy felelősségnek gondolom ezt a munkát, de maximálisan késznek érzem magam rá. Kilenc éve vagyok a szakmában, végigjártam minden műsort, hál’ Istenek nem egyet meg is nyertem vagy dobogósként végeztem. Szeretném megosztani a tapasztalataimat, akár segíteni ezzel a munkatársaimat”

- nyilatkozta a Blikknek Tóth Andi.

Az énekesnő arról is vallott, hogy milyen lesz a párjával, Marics Petivel a közös munka, ugyanis a ValMar duó tagja is zsűrizni fog: 

„Petivel nagyon különbözőek vagyunk, így ebben a műsorban is valószínűleg kettéoszlik majd a véleményünk. Ezzel persze, nincs baj, hiszen ahány ember, annyi vélemény. Ő nyilván a jó hangulat és lazaság képviselője, én pedig majd igyekszem fellazulni a szakmaiság mellett”

- mondta a lapnak Tóth Andi, akinek a jövőben jó sok változás lesz az életében.

Az énekesnő elárulta, hogy mit vár a 2023-as évtől:

„Idén szeretnék minél kevesebb energiát fordítani a munkára. Az utóbbi két évben túlvállaltam magam, ami érezhetően nem tett jót. Szeretnék nyugalmat találni, új házba költözöm, és kutyusom lesz. Ez lesz a legfontosabb és a barátaim”

- vallotta be a népszerű sztár.

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)