Tragikusan fiatalon elhunyt a világhírű zenekar énekese

Tom Parker 33 évet élt. 

2022. március 31., 08:29

Szerző:

Elhunyt Tom Parker, a The Wanted zenekar énekese. A zenész másfél évig küzdött agydaganattal, míg végül március 30-án a szervezete feladta a küzdelmet. Tom Parkernél 2020 júliusában jelentkeztek az első tünetek, majd néhány héttel később szembesült a diagnózissal. A rajongótáborának csak néhány hónappal később árulta el, hogy milyen súlyos betegséggel küzd. 

Az énekes halálát a felesége, Kelsey Parker közölte az Instagram-oldalán. A fiatal nőnek és a zenésznek két közös gyermeke született, a kétéves Aurelia és az egyéves Bodhi - írják a CNN oldalán.

„Fájó szívvel tudatjuk, hogy Tom a mai napon családja körében békésen elhunyt. Megszakad a szívünk, Tom a világunk közepe volt, el sem tudjuk képzelni a világot a mindenkire átragadó mosolya és az energikus jelenléte nélkül. Nagyon köszönjük a túláradó szeretetet és támogatást, arra kérünk benneteket, egyesüljünk annak érdekében, hogy Tom fénye továbbra is ragyogjon a gyermekei számára. Köszönjük azoknak, akik mindvégig támogatták a gondozását, egészen az utolsó pillanatig harcolt. Büszke vagyok rád”

- írta Tom Parker felesége a közösségi oldalán.

A The Wanted zenekar tagjai a Facebook-oldalukon búcsúztak a zenésztársuktól. 

„Maxot, Jay-t, Sivát, Nathant és az egész Wanted-családot lesújtotta zenésztársunk, Tom Parker idő előtti elvesztése, aki ma délben békésen hunyt el családja és a bandatagok körében. Tom csodálatos férje volt Kelsey-nek, és csodálatos apja Aureliának és Bodhinak. A testvérünk volt, nem tudjuk szavakkal kifejezni azt a veszteséget és szomorúságot, amit érzünk. Mindig és örökké a szívünkben maradsz”

- írták.

A  The Wanted brit-ír zenekar 2009-ben alapult meg, majd öt évvel később 2014-ben egy hosszabb szünetre mentek, ám 2021-ben ismét összeálltak, kiadtak egy albumot, amelyen régi és új dalok egyaránt szerepeltek. 2021 szeptemberében pedig a csapat fellépett Tom Parker Inside My Head – The Concert elnevezésű jótékonysági estjén. A koncertből származó bevételt a Stand Up to Cancer és a The National Brain Appeal nevű, rák ellen küzdő szervezeteknek adták. A fiúbandát hét év kihagyás után akkor láthatta először a közönség együtt a színpadon. 

A tragikusan fiatalon elhunyt Tom Parker a halála előtt két nappal tette közzé az utolsó fotót az Instagram-oldalán, amelyen a bandájával látható. 

„Álomcsapat”

- írta a bejegyzésében.

Az elhunyt zenész imádott gyermekeiről és a feleségéről is gyakran posztolt. 

(Kiemelt kép: Tom Parker Instagramja)