Tolvai Reni legújabb videójában erotikusabb, mint valaha

A hatalmas terpesztés és a pucsítás sem hiányzik Tolvai Reni Instagramra feltöltött videójából. 

2022. március 18., 11:39

Szerző:

Tolvai Reni sose fosztotta meg követőit nőies idomaitól, amit egyre kevésbé rejteget, amióta életmódváltásának köszönhetően jó pár felesleges kilótól megszabadult. A megfelelő táplálkozásnak és a sok edzésnek köszönhetően az énekesnő jobb formában van mint valaha, amit legújabb, Instagramra feltöltött videójában sem félt megmutatni, terpesztésből és pucsításból ugyanis nem volt hiány.

Az énekesnő és édesanyja, az 55 éves Georgetta együtt fogott bele a diétába, miután a karantén során mint sok mindenkire, rájuk is felrakódott némi plusz kiló. Úgy döntöttek, szeretnének mind a ketten büszkén a tükörbe nézni, így egymást motiválva sikerült látványosan lefogyniuk. 

Tolvai Reni gyakran oszt meg magáról közösségi oldalán olyan tartalmakat, amelyeken többet mutat magából a szokásosnál, és bár kap hideget-meleget, amiért gyakran kihívó pózokban, vagy aprócska, sokat mutató ruhákban pózol a fotókon-videókban, jól láthatóan ez egyáltalán nem zavarja. A Megasztár 5. szériájának győztese ugyanis észrevehetően annyira jól érzi magát a bőrében, hogy nem csak a rajongóinak, hanem számára is öröm, hogy szexi táncot lejtve mutathatja meg magát. 

Legutóbbi videójában például Beyoncé pink színű, testre simuló, kígyóbőrmintás ruhájában táncol, csábítóan nézve a kamerába. 

Ők sem félnek szexizni:

Opitz Barbi őrülten szexi a legújabb fotóján

Fotó: Horváth Gréta brutál szexi fotót posztolt magáról

Zimány Linda brutálisan szexi fotókkal örvendeztette meg a rajongóit

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)