Tolvai Reni brutálisan megváltoztatta külsejét

Rá sem lehet ismerni az énekesnőre!

2021. október 14., 10:33

Szerző:

Tolvai Reni az utóbbi időben döbbenetesen megváltozott kívül-belül egyaránt. Előbbiről Instagramra feltöltött fotói, utóbbiról barátai tanúskodnak. Az énekesnő állítólag teljesen kivirult a szakítás óta, boldog és felszabadult. Ezt pedig szívesen meg is mutatja követőinek, ahogyan azt is, hogy milyen sokat fogyott az elmúlt hónapokban. Mostanában különösen sok szexi képet oszt meg magáról, gyakran látható fehérneműben vagy félmeztelenül.

Az énekesnő egyébként abból sem csinál titkot, hogy többször fordult már plasztikai sebészhez. Korábban a melleit nagyobbíttatta meg, mostanában pedig a száját töltette fel. A változás pedig látványos, többen támadták is Renit azzal, hogy lassan rá sem lehet ismerni.

Legfrissebb Instagramra feltöltött videójában pedig már megint másképp néz ki! Ezúttal derékig érő, hosszú copfokkal pózol, de valahogy az arca sem ugyanolyan, mint korábban. Nem tudni, hogy egy ügyes sminknek köszönhető, vagy újabb beavatkozás történt, de az biztos, hogy feltűnő a különbség.

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagram-oldala)