Tolvai Reni édesapja haláláról vallott: A legeslegmélyebb pont az életemben

Tolvai Reni nagyon nehezen dolgozta fel a történteket. 

2023. február 8., 10:28

Szerző:

Őszinte interjút adott a HOT! Magazinnak Tolvai Reni! Az énekesnő elmesélte, hogy milyen nehezen birkózott meg az édesapja halálával, aki bármiféle betegség nélkül hunyt el 52 évesen. Hozzátette: ez a trauma egy óriási törés volt az életében.

„A legeslegmélyebb pont az életemben édesapám halála volt. Akkor tényleg nem tudtam, hogy fogok felépülni, hiszen bármiféle betegség nélkül halt meg 52 évesen.Görögországban nyaraltunk, anya szülinapját ünnepeltük, és ő egy este összeesett, és meghalt. Tragikus és traumatikus volt, hiszen nagyon apás lány voltam és vagyok is. Ez a legnagyobb trauma az életemben; nem lehet megszokni vagy elfogadni. Minden egyes nap hiányzik, és minden egyes nap vágynék arra, hogy újra beszélhessünk. Ez egy óriási törés volt az életemben” 

- nyilatkozta Tolvai Reni a HOT! Magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Az énekesnő ma már úgy látja, hogy lehet szakemberhez kellett volna fordulnia, de a barátok és a család is rengeteget segítettek neki:

„A barátok és a család segítettek, amennyire tudtak. Lehet, hogy szakemberhez kellett volna fordulnom, de ezt magamban kellett lerendezni. Szerintem egy évig nem voltam teljesen magamnál. Nem volt tiszta az agyam, nem tudtam, mi történik velem. Amikor visszajöttünk, és folytatni kellett a munkát, nem tudtam megcsinálni az első fellépésemet. Odamentünk, és nem tudtam kimenni a színpadra. Nehéz időszak volt”

- mondta Tolvai Reni. 

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)