Több százezer forintos kár érte a műsorvezetőt: a Velencei-tónál lévő otthonából loptak

Lába kélt a kertben tárolt sporteszközöknek.

2021. szeptember 22., 09:58

Szerző:

Még tavasszal volt, hogy a Rádió 1 három műsorvezetője, Vadon János, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc azzal viccelt az állomás egyik reklámjában, hogy egy szörftestet visznek a hónuk alatt. Nos, Rákóczi Ferenc esetében ez nem volt jó ómen: a műsorvezető velencei otthonának kertjéből ellopták az ott tárolt szörftesteket, pontosabban SUP-okat.

Rákóczi Ferenc a rádióban mondta el, hogy hétfőn délután indultak volna a tóra, amikor észrevették, hogy hiányzik az kertből a két sporteszköz, amit a SUP-ozáshoz, azaz állva evezéshez használni szoktak a tavon.

„Van egy kis tárolóházunk, ami annyira kicsi, hogy nem fér be a két eszköz felfújva, emellé szoktuk letenni, ezzel eddig nem is volt semmi baj. Tegnap délután hazaértünk Békával, kimentünk a hátsó részbe az udvarra, én magam észre sem vettem, csak amikor el akartunk vele indulni, bizony eltűntek, de úgy, hogy a kis vezérlőjét nem vitték el. Nem tudom, hogy most mit csináljak. Elkezdtem nézni a hirdetéseket Velence környékén, hátha a hülyéje fölrakja: használt SUP eladó skegek nélkül címmel. Hátha felismerem, és odamegyek, mint vásárló. Most jelentsem föl?”

– idézi Rákóczi Ferenc szavait a Bors. Könnyen lehet, hogy az alábbi képen látható SUP volt az egyik a két ellopott közül.

(Kiemelt kép: Rákóczi Ferenc Instagramja)