Hatalmas bejelentés: többen búcsúzni fognak a Sztárban Sztár vasárnapi adásában

A Sztárban Sztár vasárnapi adása minden eddiginél drámaibb lesz. 

2023. március 17., 09:31

Szerző:

Vasárnap érkezik a Sztárban Sztár ötödik adása! A TV2 nagy sikerű műsorában még nagyobb lesz az izgalom és a drámai hangulat, ugyanis kiderült, hogy az este végén nem egy, hanem két versenyző fog távozni a műsorból, ezért most rendkívül fontos lesz, hogy mindenki szavazzon a kedvencére - írta meg a Blikk.

„Az idei mezőny egyszerűen zseniális. Hétről hétre leesik az állunk, minden adásban történik valami plusz, amire nem számítunk, és ez nagyon jó. Ez egy igazán erős csapat, ezért is lesz különösen izgalmas a vasárnap este. A nézőkre eddig is nagyon nagy szüksége volt a versenyzőknek, de most ez még inkább igaz, hiszen nem egy, hanem két kedvencüktől is búcsúzunk. Ez egy nagyon szomorú és nehéz vasárnap lesz ilyen szempontból. 
Eddig is fantasztikus produkciókat láthattunk a versenyzőinktől, de biztos vagyok benne, hogy most még jobban odateszik majd magukat, hisz senki sem szeretne hazamenni. Azt kérném a nézőktől, ne hagyják, hogy a kedvencük veszélybe kerüljön, szavazzanak rá. Nagyon szoros versenyre számítok, ahol tényleg minden leadott voks sorsdöntő lehet”

- mondta Lékai-Kiss Ramóna.

A nézői szavazatok alapján az utolsó helyen álló versenyző automatikusan távozni fog a műsorból, majd utána jön egy másodikkörös szavazás, amelynek a végén még 3 énekesből ketten tovább juthatnak. Az egyikőjük a zsűri mentheti meg, mint a korábbi adásokban is történt. 

(Kiemelt kép: TV2)