Hoppá: Szandi lánya eszméletlenül ügyesen rúdtáncolt, hihetetlen gyakorlatokat tud megcsinálni

Szandi lánya, Bogdán Blanka profi rúdtáncos lett. 

2023. március 17., 11:42

Szerző:

Szandi lánya, Bogdán Blanka egy igazi tehetség! A fiatal lány hasonlít az anyukájára, ugyanis profi rúdtáncos is. Most videón mutatott meg egy brutális gyakorlatot, amitől mindenkinek leesett az álla. Az énekesnő egyébként nem csak a rúdtáncban, de a légtornában is jeleskedik.

Bogdán Blanka most egy játszótéren hajtott végre egy nagyon nehéz gyakorlatot. A lány a 24 óráig elérhető Instagram-történetében tette közzé a videót, amit ide kattintva ön is megtekinthet még néhány óráig. Szandi lánya egyébként még néhány hónapig Amerikában tartózkodik, ugyanis egy családnál au pairként dolgozik.

Mint megírtuk, néhány hónappal ezelőtt horrorbaleset érte Bogdán Blankát. Kiderült, hogy egy baleset következtében csúnyán szétnyílt a homloka, valamint a bőrt a homlokán hét öltéssel varrták össze. Szerencsére a sebe nagyon szépen meggyógyult. 

(Kiemelt kép: Bogdán Blanka Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.