Íme, a jóslat: Szabó Zsófira ekkor találhat rá újra a szerelem

Újabb jósnő mondta el, mi vár Szabó Zsófira a szerelemben.

2022. május 25., 12:19

Szerző:

Szabó Zsófi szerelmi életével kapcsolatban jósolt Müller Rózsa a világhírű médium. A különleges képességekkel rendelkező nő a HOT! Magazin megkeresésére mondta el, mi vár az RTL Klub sztárjára, valamint Shane Tusup helyzetéről is beszélt. 

A jósnő véleménye szerint a két híresség szakításához az is vezethetett, hogy „két dudás nem fér meg egy csárdában”, így igazándiból esély sem volt arra, hogy a kapcsolatuk működőképes legyen - írja a Bors. Kiderült, Shane Tusup számára még nem való a házasság.

„Shane, legalábbis egyelőre, nem való férjnek, nem érett még a házasságra. Abszolút irányító szerep az övé, Zsófi pedig túl érzékeny, ugyanakkor talpraesett, szuverén nő, így szenved, ha nem lehet önmaga. Egy meleg, szerető családi fészekből repült ki, ahol a szülei imádták, körülrajongták; nem tud létezni egy bonyolult, kevésbé kiegyensúlyozott kapcsolatban. Éppen ezért megfontolandó, hogy legközelebb melyik férfit ajándékozza meg a bizalmával.. Az ugyanis biztos, hogy gyorsan rátalál majd a szerelem, nem lesz sokáig szingli.”

- mondta Müller Rózsa a hetilapnak. 

A jósnő azt is elmondta, mire kell figyelni Szabó Zsófinak, hogy ne kövesse el ugyanazt a hibát:

„Ám ha nem elég körültekintő, a sors könnyen megismételheti magát. Arra kell figyelnie, hogy érett férfit válasszon! Zsófi egyértelműen bevonz magának egy típust: azokat a pasikat, akik bár felnőttek, mégis valahol gyerekek maradtak. Ezek a nagyra nőtt gyerekek pedig, még ha biztos egzisztenciával is rendelkeznek, nem tudnak kellő háttérország lenni a számára”

- tette hozzá a médium.

Mint megírtuk, néhány napja Lina a jósnő beszélt arról, hogy van-e esély arra, hogy az egykori álompár újra egymásra talál: 

„Munkám során több hasonló párokkal és problémával találkozom. Legtöbb esetben önismereti probléma áll a hirtelen szakítás mögött. Szabó Zsófi egyelőre biztos nem fogja megtalálni az igazit. Mindkettőjük számára fontos lenne most egy hosszabb egyedüllét, de azt érzem, hogy Zsófinak van most nagyobb szüksége erre”

- nyilatkozta Lina a jósnő, a promotions.hu-nak.

Botrányos lehetett az elválás

Újabb részletek: Szabó Zsófi édesanyjával is üvölthetett Shane Tusup

Szabó Zsófi Shane Tusup dühkitörései miatt dönthetett a szakítás mellett

Szabó Zsófi és Shane Tusup nagy veszekedéséről új részletek derültek ki: íme, hova fajult a vita

(Kiemelt kép: dfp.hu)