Szabó Ádám további részleteket vallott be új kapcsolatáról

Szabó Ádám nagyon szerelmes, azt is elárulta, mikor ismerte meg új párját. 

2022. március 18., 09:48

Szerző:

Szabó Ádám szerelmesebb, mint valaha! Az énekes és párja kapcsolata azonban már régebben elkezdődött. Mint megírtuk, a pár nemrégiben a közösségi oldalaikra posztolt közös fotókat, a lány kiléte után pedig arra is fény derült, hogy egy kisgyermekes anyukát szeret a népszerű harmonikás. 

„Tanultam a múltból, így szeretném a magánéletemet megvédeni. Igaz, kiraktam Berniről egy fotót, de csak azért, mert nagyon büszke vagyok rá. Szeretném, ha mások is tudnák, hogy így érzek iránta”

– kezdte a Borsnak Szabó Ádám. 

Az énekes a lapnak azt is elárulta, hogy kedvesével tavaly áprilisban találkoztak először, ám az érzéseik azóta csak mélyültek egymás iránt. Kijelentette, hogy a kapcsolatuk nagyon is komoly és szerelmesek egymásba. Hozzátette, hogy szeretné, ha mások is tudnák, hogy nagyon büszke a párjára, ezért tett ki róla egy fotót. Emellett arról is beszélt, hogy ez a kapcsolata más, mint az eddigiek.

 „Talán életemben ez az első olyan kapcsolatom, amiben nincsenek elvárások. Megértjük egymást, egy szinten vagyunk és szabadnak érzem magam. Még nem költöztünk össze és nem is sürgetjük a dolgot. Most azt érzem, hogy szabadok vagyunk a kapcsolatban, nincsenek korlátok, mégis minden a jó irányba halad”

– nyilatkozta a lapnak az énekes.

Szabó Ádám számára nem ez az első alkalom, hogy kisgyermekes anyukát választ párjaként. Most azt is elárulta, hogy soha nem zavarta, ha egy nőnek van gyermeke, ugyanis nagyra tartja, hogyha valaki jó édesanya. Az énekes azt is elárulta, hogy szereti a gyerekeket, valamint a gyerekek is szeretik őt. 

Szabó Ádám Curtis kisfiáért is odáig van. Erről egy közös fotó is tanúskodik: 

Ők is szerelmesek

Óriási az öröm: Dér Heni hamarosan újra oltár elé állhat – videó

Intim pillanat: Stana Alexandra és Meggyes Dávid romantikus-összebújós fotót posztolt

Szabó Zsófi és Shane Tusup már az esküvőnél tartanak: kiderült, mikor lesz!

(Kiemelt kép: Szabó Ádám Instagramja)