Szabó Ádám már be is költöztette az új szerelemét a szülei házába, bármikor feleségül venné

Szabó Ádám és új párja, Jennifer már két hónapja együtt vannak.

2022. november 17., 09:11

Szerző:

Először nyilatkozott az új szerelméről Szabó Ádám. A népszerű énekes néhány hónappal ezelőtt szakított az előző párjával, de most már új barátnője van. A zenész elárulta, hogy fülig szerelmes, és bármikor feleségül venné Jennifert, akivel nagyon stabil lábakon áll a kapcsolatuk. 

„Régóta ismerjük egymást látásból. Két hónappal ezelőttig csak írásban kommunikáltunk, aztán barátok lettünk. Akkoriban még egyikünknek sem volt semmiféle szándéka a másikkal, egyszerűen kedveltük egymást. Bár nyilván tetszett mint nő, de tiszteletben tartottam, hogy foglalt, így nem is nyitottam felé. Néhány hónapja azonban, amikor Jennifer számára biztossá vált, hogy vége a házasságának, úgy döntöttem, lépek, és elkezdtem udvarolni neki”

- nyilatkozta a Blikknek Szabó Ádám.

A pár nemrég Cipruson nyaralt együtt, ami csak még közelebb hozta őket egymáshoz. Kiderült, hogy az énekes hamar haza is vitte a szerelmét Érdre, így most együtt élnek a szülők házában. Szabó Ádám úgy gondolja, hogy a korábbi kapcsolataiban is ilyen gyorsan kellett volna haladni, mert akkor már az elején fény derült volna a problémákra. 

„Jenniferrel azonban szó sincs gondokról. Imádok vele lenni, életemben először nem érzem azt, hogy szívesebben vonulnék félre és lennék egyedül. Szinte mindent együtt csinálunk! Varázslatos és különleges, ami köztünk van, ő minden szempontból, külsőleg és tulajdonságait tekintve is az ideálom”

- magyarázta az énekes.

Szabó Ádám a lapnak azt is elárulta, hogy úgy érzi Jennifer mellett megállapodna, ő az első nő, akit bármikor feleségül venne. Hozzátette, hogy tiszteletben tartja, hogy mindent akkor csinálnak, amikor a fiatal lánynak is jó, ugyanis neki nemrégiben ért véget a házassága az Éjjel-nappal Budapestből ismert Kolozsváry Zsolttal. 

 (Kiemelt kép: Szabó Ádám Instagramja)