Stahl Judit kivételt tett, megmutatta a ritkán látott 19 éves lányát – videó

Stahl Judit lánya már kész nő lett. 

2024. március 1., 11:06

Szerző:

Stahl Judit és a 19 éves lánya belevágtak a közös munkába:  a 6Színben játszott közös színdarabjuk játékmestere Novák Péter. Az RTL Fókusz riportjából az is kiderült, hogy az egykori tévés és Hanna főztjét pedig – változó szereposztásban – négyes csapatokban tálalják a színészek, többek között Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Kovács Patrícia és Hevér Gábor.

„Nagyon jól lehetett együtt dolgozni Hannával, de ezt nem azért mondom, mert a gyerekem, hanem mert iszonyú precíz lény, és én ezt nagyon bírom” 

– mondta a lányával való közös munkáról Stahl Judit.

Hanna egyébként dráma tagozatra jár a gimnáziumban, és rendkívül érdeklődő a színház világa iránt. A 19 éves lány már táncolt színházi darabokban, de a producerkedés és a rendezés felé is kacsintgat. Az édesanya pedig büszkén beszélt arról, hogy milyennek látja a lányát, aki szerinte sokkal kiegyensúlyozottabb, mint ő volt ennyi idősen. 

„Már pici korodtól kezdve tiszteltem, hogy te egy önálló ember vagy, ahogy te is megtanultad, hogy én egy önálló ember vagyok, és sokáig mondtad, hogy neked nagyon furcsa anyukád van, ezért elmagyaráztam, hogy minden anyuka a lehető legjobb anyuka, ugyanis egy van neki” 

– mondta a jelenleg könyvkiadással foglalkozó Stahl Judit. 

Az egykori tévés 2001-ben kötött házasságot Bohus Csabával. Lánya 2004-ben született Rochlitz Andrástól (Hanna), akit férje a nevére vett.

A Fókusz riportját itt tekintheti meg, amiben látszik, hogy Hanna már kész nő lett:

(Kiemelt kép: RTL - Fókusz)