Röhögőgörcs élő adásban: ez volt idén a magyar tévék 5 legviccesebb, megrendezetlen jelenete

Az élő adás varázsa 2022-ben is viccesebbé tett néhány tévéműsort annál, mint amilyennek a szerkesztők szánták. Íme az 5 kedvencünk.

2022. december 29., 09:21

Szerző:

Előfordul, hogy néha a dolgok spontán módon viccesebben alakulnak a vártnál, mondjuk valaki élő adásban kap röhögőgörcsöt. Alább 5 frenetikusan vicces jelenetet mutatunk 2022-ből, reméljük, ön is szívesen nézi őket vissza! A kapcsolódó anyagok között további vicces-meghökkentő jeleneteket talál.

1. Ábel Anita

Azóta az Ébredj velünk! című műsor már megszűnt, de tavasszal a Life TV egyik legemlékezetesebb jelenete volt, amikor Ábel Anita és Holdampf Linda egy furcsán kiválasztott, nem túl előnyös portré láttán röhögőgörcsöt kapott. Három percig szakadnak a nevetéstől az alábbi adásrészletben.

2. Tóth Gabi

Tóth Gabit novemberben érte a vég: őt a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként fogta el a visszatarthatatlan nevetés azt követően, hogy az egyik versenyző Pápai Jocit utánozta. Mindenki nevet, de a legjobban Tóth Gabi.

3. Puskás-Dallos Peti

Az énekes-médiaszemélyiség mostanában a Való Világot vezeti, és az egyik múlt heti adásban elrontotta VV Lissza nevét. Maga a tévesztés nem különösebben vicces, de Puskás-Dallos Peti mégis röhögőgörcsöt kap tőle, és ahogy ő nevet, azt már biztosan ön is pukkadozni fog.

4. Fábry Sándor

Az alábbi felvétel a nyár elején kezdett vírusként terjedni, és van benne nevetés is és roham is, de ezúttal inkább köhögőrohamról van szó, mint röhögőgörcsről. Fábry Sándor nyilatkozik éppen élő adásban, és félelmetesen csúnyán elkezd harákolva köhögni. Amikor szóhoz jut, megjegyzi, hogy „valószínűleg hányni is fogok”. Érdemes megnézni az M1 műsorvezetőjének reakcióját is erre, a kérdéses részlet 5:19-nél kezdődik.

5. Alföldi Róbert

Ez igazából egy archív jelenet, de idén megint előkerült, mert a főszereplője nem más, mint Alföldi Róbert. Illetve Alföldi Róbert és Brazília legcsúnyább parasztja. Az RTL idén fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte, és nem véletlen, hogy az alábbi bejátszással tették ezt, mert még mindig mindent visz.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)