Rácz Jenő felesége elárulta, milyennek kell lennie egy terhes nőnek

Illetve azt is megmutatta Rácz-Gyuricza Dóra, mekkora jelenleg a hasa.

2022. február 24., 11:46

Szerző:

Rácz Jenőnek és feleségének, Rácz-Gyuricza Dórának már nem kell sokat várnia, és megszületik első közös kislányuk. A leendő anyuka ugyanis már az utolsó trimeszterben van, így a kicsi tavasszal jön a világra, és ahogy azt korábban elárulták, a Rácz Kamilla nevet kapja.

Az influenszer kismama eddig is minden információt szívesen megosztott terhességéről követőivel, ezen az sem változtat, hogy közeledve a szüléshez már egyre nehezebb és kényelmetlenebb lesz minden. Gyuricza Dóra a nehézségekről is őszintén szokott beszélni, ahogy arról is, ő hogyan kezeli ezeket a pillanatokat. Sőt, szívesen osztogat tanácsokat és tippeket is!

Legfrissebb posztjában például megmutatta, mekkora már a pocakja, illetve azt is elárulta, szerinte milyennek KELL lennie egy terhes nőnek.

„Milyennek KELL lennie egy terhes nőnek? Először is 'terhes'-nek alapból nem hívhatod magad anélkül, hogy valakit meg ne bántanál vele. A drága férjem húzta az agyam az elején ezzel, hogy hívjam magam várandósnak. Mondtam is neki, hogy szerintem a várandós az Ő, hiszen Ő az, aki áhítatos tekintettel várakozik, én, kérem, komoly precizitással szerveket készítek egész nap. Visszatérve... egy valaminek kell lennie egy terhes nőnek: Boldognak. Mégpedig a saját elvárásai, igényei és értékrendje szerinti boldognak. Ne hallgass mindig másokra, a tested hihetetlenül okos, MINDIG jelzi, hogy mi a jó vagy éppen rossz neki, csak hallgasd meg”

– írta bejegyzésében.

További érdekes részletek Rácz-Gyuricza Dóra terhességével kapcsolatban:

Durván támadják Rácz Jenő feleségét, frappánsan vágott vissza a kismama

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra intim részleteket vallott be a gyerekvállalásról

Rácz-Gyuricza Dóra egy olyan helyzetet posztolt, ami kommentelők szerint veszélyes lehet a várandós nőkre

(Kiemelt kép: Rácz-Gyuricza Dóra Instagram-oldala)