Nem fogja kitalálni, melyik számra ment a legnagyobb tombolás a Puskás-Dallos lagziban!

A táncpárbajban Lukács Miki is benne volt, íme egy nagyon erős videó!

2021. augusztus 30., 12:35

Szerző:

Pénteken volt Puskás Peti és Dallos Bogi esküvője, és azóta mindkettejük vezetékneve Puskás-Dallosra módosult. A vőlegény nemrég osztott még egy korábban nem látott videót, ami azt mutatja, mekkora bulizás ment a lakodalomban egy táncpárbaj részeként.

A hatalmas bulizás egy elég régi klasszikusra ment: amint ön is nyilván felismerte, ez az Everybody (Backstreet's Back) a '90-es évekből a Backstreet Boystól. Érdekesség, hogy Puskás-Dallos Bogi abban az évben született, amikor ez a dal megjelent: 1997-ben. A fenti poszt kommentjeiből az derül ki, hogy bármennyire keményen is ropták a fiúk a fenti dalra, a fiúk és a lányok közötti táncversenyt az utóbbiak nyerték, ezt a menyasszony és Erdélyi Tímea színésznő is megerősíti egy-egy kommentben. A videóban középen szereplő Lukács Miki kommentje ezzel szemben sok-sok sírva nevető szmájli kíséretében:

„2 héten át napi 1 órában izzadtunk erre a koreóra”.

És hogy ne csak a fiúkat mutassuk: Puskás-Dallos Bogi legutóbbi posztja a menyasszonyi ruhát mutatja be közelebbről, amely a Dalaarna Couture-től származott. Íme.

(Kiemelt kép: Puskás-Dallos Peti Instagramja)