Pataky Attila: Senki nem teszi fel a kérdést, hova tűnik nyáron a vírus?

Megvan a teóriája a vírus keletkezéséről is.

2021. július 14., 14:51

Szerző:

Pataky Attila tavaly ősszel esett át a koronavíruson, és olyan rossz állapotban volt, hogy elmondása szerint csak órákon múlt az élete. A betegség nem csak testileg, de lelkileg is megviselte. A 168 óra megkérdezte, hogy felépülése után mit gondol a betegségről és a közelgő negyedik hullámról.

Az énekes eleinte nem hitt a vírusban, majd miután tavaly ő is átesett rajta, megváltozott a véleménye. Azonban abban még most is egészen biztos, hogy a koronavírus nem természetes úton jött létre, és terjedt el a világban.  

„Senki nem teszi fel a kérdést, hogy hova tűnik nyáron a vírus? Egy félelemre és szorongásra épülő világ vesz körül minket! Mivel a nagyhatalmaknak ez bejött, újabb és újabb időszakokat terveznek nekünk, amiben ez a degenerált, agybeteg, létezés nélküliség, jövőképnélküliség a cél, azért, mert totális hatalomra akarnak szert tenni, egy totális, globális uralomra akarnak törni. De nem fog összejönni, mert az univerzum ezt nem hagyja, nem adja meg!”

– kezdte nagy beleéléssel az énekes arra a kérdésünkre, hogy mit gondol a koronavírusról és a negyedik hullámról.  

Pataky Attila szomorúnak tartja, hogy ilyen húzásokkal szeretnék a vezetők manipulálni a népeiket, és sajnálja, hogy a fiatalokból, ahogy fogalmazott, „megszeppent szolgahadat” csinálnak, akiknek teljesen elvették a szabadságukat. Az énekesnek megvan a teóriája arról is, kiknek és miért áll érdekében, hogy a koronavírussal és a hozzá kapcsolható intézkedésekkel irányíthassák a lakosságot.

„Utána kell nézni a Georgiai köveknek (USA). Ott hat különböző nyelven leírták, hogy az apokalipszis utáni új világban 500 millió alatt kell tartani a népességszámot. A naprendszer ezen részében még a dark, a sötét erők uralkodnak, de kiszorítóban vannak. Most a vaskor legalján vagyunk, ez a nihil korszaka, amikor az adott szó, az ígéretek, a becsület nem léteznek. Ezután jön újra az aranykor, de az akár 150 év is lehet. Efelé tendálunk és ezt tudják a sötét oldalon is. Ezért fékevesztetten, őrjöngve teszik a dolguk a káoszteremtők, mert azok, paraziták és káoszteremtők. És ezért teszik az emberiséggel, amit tesznek”

– taglalta, majd hozzátette, hogy ebből csak akkor van kiút, ha mindenki saját magában tesz rendet.

Az énekes azt is elárulta, hogy igyekszik a mostban élni, és nem görcsölni a jövőn, nem hagyja, hogy a félelem irányítsa az életét, így a tavalyi súlyos megbetegedése után sem tart a covid következő hullámaitól.

„Figyelni kell arra, hogy mit eszel, mit iszol, mit gondolsz és kivel barátkozol. Ez a kulcs, nagyon fontos! És pont, amikor a félelem diktál, akkor kell megpróbálni a legkevésbé félni, mert az táplálja őket, a félelem. De amire gondolsz, amire figyelsz az történik veled. Úgyhogy meg kell próbálni mindenképpen a mostban, a jelenben maradni. Valaha volt az Isten, az ember, az egyéb, és a pénz. Ez egy nagyon fontos kód volt. És ezt megfordították, a feje tetejére állították. Most van a pénz, az egyéb, az ember és az Isten a legutolsó...”

– zárta monológját Pataky Attila, majd megnyugtatásként megjegyezte, a sötét erők nem fognak célt érni.  

(Kiemelt kép: Pataky Attila rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az Edda Művek rockegyüttes megalakulását és pályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt)