Pataky Attila elárulta, miért szereti 23 évvel fiatalabb feleségét

Pataky Attila a párkapcsolatáról beszélt élő adásban.

2022. május 25., 12:41

Szerző:

Pataky Attila megint a Mokkában vendégeskedett a TV2-n. Ezúttal valamiért a párkapcsolatáról kérdezték: 13 éve vannak együtt szerelmével, Orsolyával, aki 23 évvel fiatalabb az Edda frontemberénél.

A 70 éves zenész azzal kezdi a beszélgetést, hogy hűségtémában a jelenről beszél szívesebben, nem a múltról. Ezt követően hozzáteszi:

„jólesik a lelkemnek – ha az a neve, hogy hűség, akkor igen – hűségben élni, jelenleg monogám módon. Jólesik egyszerűen. Ha nem esne jól, akkor meg merném tenni, hidd el, amit éppen meg szeretnék tenni.”

Szerelmével kapcsolatban Pataky Attila a következő beszélgetést idézi fel:

„Orsi megkérdezte tőlem, olyan aranyos volt különben, két évvel ezelőtt vagy másfél évvel ezelőtt egyszer egy este, hogy: »miért engem szeretsz?« »Azért, mert téged akarlak szeretni.« Ilyen egyszerű: mert téged akarlak szeretni, nem mást. Nem keresem. És akkor az már óriási adalék ahhoz, hogy az ember relatív hűséges tudjon maradni.”

Pataky Attila azt mondja, minden nap megdolgoznak azért, hogy kapcsolatuk jó maradjon a rengeteg kísértés ellenére. A zenész felhívja a figyelmet arra, hogy nagyon fontos, hogy az ember sok év után se veszítse el a tetszeni vágyást. Íme a teljes beszélgetés.

Pataky Attila szereti a Mokkában elmondani

Pataky Attila megosztotta, szerinte mi lehetett Kóbor János halálának oka

Pataky Attila Orbán Viktor-pólóban szerepelt a Mokkában március 15-én

Pataky Attila örül, hogy „szakállas nők” és „kirúzsozott férfiak” nem járnak Edda-koncertre

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)