Palvin Barbarát kicenzúrázta az Instagram: meghökkentő, miért meszelték el

Palvin Barbara durván, úgy is mondhatnánk, erőszakosan megsértette az Instagram felhasználási szabályzatát.

2023. május 12., 09:19

Szerző:

Palvin Barbara több okból is meghökkentő Instagram-sztorit osztott meg, ami péntek délutánig látható. A világhírű magyar modell arról számol be, hogy értesítette őt a Meta, hogy az egyik fotóját törölni kellett, és nem azért, mert túlságosan szexi kontentet publikált volna. Az Instagramot működtető cég arra figyelmezteti Palvint, hogy:

„a posztot az erőszakra és uszításra vonatkozó irányelveinkbe ütközik.”

Hát már önmagában meghökkentő, hogy erőszakkal vádolják meg pont Palvin Barbarát, de még bizarrabb a dolog annak ismeretében, hogy pontosan melyik posztról van szó.

„Szeretlek, bébi, de ha még egyszer bökdösődsz/csikizel, letöröm az ujjacskádat”

– írta Palvin Barbara az alábbi, erőszakosnak a legnagyobb jóindulattal (rosszindulattal) sem nevezhető fotóhoz. A talán már az esküvőjére készülő modell a LOL rövidítéssel írja, hogy nevetségesnek tartja, hogy ezt a posztját cenzúrázták.

 A túlságosan erőszakosnak ítélt kép. Fotó: Instagram/realbarbarapalvin

És még egy meghökkentő vonulata van ennek a minisztorinak: a szóban forgó poszt 2019-es, ekkor szemlézte többek között a People magazin honlapja is (azzal, hogy milyen cuki a fotó). Úgy látszik, 4 évig senkit nem zavart ez a poszt, de valaki most jelentette Palvin Barbarát, és az Instagram a feljelentőnek adott igazat, mert 4 év után hirtelen rájöttek, hogy ez a kép tényleg erőszakra buzdít.

(Kiemelt kép: Palvin Barbara Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.