Palik László tragikus hírt osztott meg

Már egy hete gyászol Palik László.

2021. november 23., 07:17

Szerző:

Palik László nemrégiben elindította saját YouTube-csatornáját Palik Világa by Manna címmel, amelynek legújabb részében beszélt arról a tévés először, hogy kőkemény hét van a háta mögött, ugyanis édesapja tragikus hirtelenséggel elhunyt.

„Ugye, a múlt héten, ahogy elemeztük a hét eseményeit, kellett volna kitalálnunk azt, hogy amúgy önazonos módon ma miről beszélgetünk, mi lesz a témánk. Azonban rögtön hétfőn az élet felülírta a dolgot, és bevallom őszintén, hogy – ezt ti is megéltétek – nekem hét közben nem igazán lett ötletem, mert hétfőn reggel, 8 óra 10 perckor az édesapám meghalt”

– mondta videójában Palik László, aki azt is hozzátette, hogy épp egy rádióinterjúra igyekezett, amikor közölték vele telefonon a szörnyű hírt.

„Azt tanította az apu, hogy ha feladnak egy feladatot, azt meg kell oldani. Ott és akkor reggel az volt a feladat, hogy teljesítsük a vállalásunkat, azaz azt a rádióinterjút.”

A műsorvezető láthatóan megpróbálja tartani magát a felvétel érdekében, de egészen biztosan megviselték a történtek. Palik azt is bevallotta nézőinek, hogy emiatt nem tudott semmi témát kitalálni az új részre, de nem szerette volna cserbenhagyni a követőit, akinek megígérte, hogy minden hétfőn friss tartalommal jelentkezik. Azonban úgy gondolja, hogy a gyász egy nagyon fontos téma, így történtekről részletesen mesél videójában, amely a Búcsú címet kapta.

(Kiemelt kép: YouTube)