Ördög Nóra élő adásban tett hatalmas bejelentést a férje oldalán

Ördög Nóra és Nánási Pál a Mokkában tett nagy bejelentést, de ne feledkezzünk meg Tomán Szabináról sem!

2023. október 27., 11:39

Szerző:

Ördög Nóra és Nánási Pál ott volt a Mokka péntek reggeli adásának vendégei között. A celebpár azért ment el a TV2 stúdiójába, hogy bejelentsék: régi álmuk fog most megvalósulni. Ördög Nóra ugye tévés személyiségként, Nánási Pál pedig fotósként lett sikeres, és most kettejük tehetségét-szakmáját egy projektben egyesíthetik.

Ördög Nóra és Nánási Pál új tehetségkutatója

A házaspár reality-tehetségkutatót indít majd a Super TV2-n Big Shot címmel, amiben az ország legjobb sztárfotósát keresik majd. A részleteket az alábbi videó tartalmazza, Ördög Nóra elmondta, hogy ez a projekt már három éve fut már online, de most végre elkészül belőle a tévés verzió.

Még egy új műsor

És még egy új reality-tehetségkutatóról érkezett bejelentés a TV2-től, ez tegnap lett nyilvános és egy nemzetközi licencről van szó. Az America's Next Top Model című, először pont 20 éve adásba került tévés manökenversenyből mostanra készült el a magyar verzió második évada Next Topmodel Hungary címmel.

A zsűriben Axente Vanessa, Tombor Zoltán és Merő Péter mellett a Cápák közöttből is ismert Tomán Szabina lesz az egyik fő húzónév. Tomán Szabina életében nagy változásokat hozott tehát ez az év: először a köztársasági elnök személyes tanácsadója lett, majd ezzel a műsorral átigazolt az RTL-től a TV2-höz.

Top Model, Topmodel vagy Topmodell?

Érdekes egyébként, hogy az America's Next Top Model című műsor 50-nél több nemzetközi verziója mind angolul használja a műsor címét, de egy kisebbség nem írja külön a Top Model szavakat úgy, mint az eredetiben. A Next Topmodel szókombináció található például a német, az osztrák és a belga verziókban, plusz az új magyarban is. A realityből az első magyar évadot egyébként a ViaSat3 gyártotta le még 2006-ban, Topmodell címmel, amiben van logika, hiszen magyarul a kifejezés egybeírandó és a modell két l-re végződik, míg angolul külön írandó a két szó és a model egy l.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)