Opitz Barbi meztelen videós ügyére így reagáltak a kommentelők

Opitz Barbi rendkívül csalódott, amiért volt barátja másokkal is megosztotta a felvételt. 

2022. július 10., 12:00

Szerző:

Mint megírtuk, nemrégiben a volt barátja támadta hátba Opitz Barbit. A férfi kiszivárogtatta azokat az erotikus felvételeket, amelyeket az énekesnő csak neki készített, amikor kapcsolatban éltek. Az ügyre a fiatal énekesnő egy közleményben reagált néhány nappal ezelőtt.

„Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem.
Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy beszélni szeretnék erről, mert fel akarom hívni mások figyelmét is arra, hogy legyenek óvatosak abban, kinek szavaznak bizalmat.”

Nem Opitz Barbi az egyetlen nő a magyar sztárvilágban, akit így megalázott a volt párja. Nemrégiben Gáspár Evelin és Ferenczi Kamilla is átélték a helyzetet. Gáspár Győző lányát és az X-Faktor felfedezettjét is a volt barátjuk alázta meg a nyilvánosság előtt. 

A kommentelők azonban szinte egytől-egyig egyetértenek abban, hogy jelen esetben is nem Opitz Barbinak kellene szégyellni magát, hanem annak, aki visszaélt a bizalmával. A napokban rengeteg pozitív komment jelent meg a közösségi oldalakon. 

„Ha igaz, akkor szegény lányt nagyon sajnálom, mert az akkor már megmarad örökké. Anno Gáspár Evelin is megbízott a barátjában és az is terjeszteni akarta a róla készült holmikat - legalább egymás hibáiból tanulnának, nem lehet elég óvatos az ember”

- írta egy kommentelő, amit a Bors szúrt ki. 

„Az a pali, aki ezt szétküldi és akinek a barátai ezek után nem köpik le, az annyit is ér… a férfi nálam onnan kezdődik, hogy tiszteli a nőket”

- írta egy másik hozzászóló.