Nyertes Zsuzsa élete egyik legnehezebb periódusát éli

Édesanyja komoly műtéten esett át.

2021. augusztus 4., 12:50

Szerző:

Nyertes Zsuzsa minden nap meglátogatja és ápolja a nemrég szívműtéten átesett édesanyját. A színésznő a széltől is óvja az asszonyt, és minden cselt bevet, hogy minél hamarabb felépüljön.

A színésznő a Borsnak adott interjújában elmesélte, édesanyját azért kellett megműteni, mert 13 év után felmondta a szolgálatot az értágító a szívében, ezért minél előbb ki kellett cserélni, mielőtt komolyabb probléma adódna. A színésznő azóta a testvéreivel együtt óvja és ápolja az asszonyt.

„Azóta otthon van és pihen, de mind a hárman vigyázunk rá. A húgom most itthon van, hazajött külföldről, így megoszlik a felelősség. Jobban van, köszönhető az élni akarásának és az erejének. Nem is merek belegondolni, mi lett volna, ha édesanyám is elmegy. Szerencsére időben léptünk a figyelmeztető jelekre, így hamar a Kardiológiai Intézetben dolgozók gondos kezei közé kerülhetett”

– kezdte immár boldogan és megkönnyebbülve a színésznő a Bors adott interjújában. Nyertes Zsuzsa aggodalma érthető, hiszen édesapja tavaly tragikus hirtelenséggel hunyt el szívinfarktusban.

„Ameddig lehet, igyekszem vigyázni édesanyámra, hiszen örömmel teszem. Fontosnak tartom, hogy szüleink tudják azt, ha kell, mi is szívesen gondoskodunk róluk, ahogyan tették ezt velünk gyerekkorunkban”

– mesélte a Borsnak a színésznő, aki azt is elárulta, mivel a nagy meleg nem kedvez a szívbetegeknek és ilyenkor rengeteg folyadékra van szükségük, úgy ösztönzi édesanyját a folyamatos folyadékpótlásra, hogy picit túlsózza az ételt, amit visz neki.  

(Kiemelt kép: dfp.hu)