Növényi Norbert eltitkolt párjáról vallott: Kriszti masszőrként és sminkesként dolgozik

Növényi Norbert volt birkózó a verseiről, irodalmi munkásságáról is részletesen beszélt: videó!

2023. április 24., 12:16

Szerző:

Növényi Norbert volt a Mokka című műsor egyik vendége hétfő reggel a TV2-n. Az olimpiai bajnok birkózót elsősorban azért hívták meg, hogy párkapcsolatáról beszéljen, hiszen nemrégiben árulta el, hogy 16 éve kapcsolatban van, csak a párja, Kriszta nem szeret szerepelni.

„Ő olyan helyeken dolgozik: zumbaoktató, masszőr is meg sminkes, meg köröm... Ilyen női dolgokat meg ilyen egészségdolgokat csinál, de nem akar ő a nagyon képernyőre menni meg az újságokba, és ezt jól teszi. [...] Ez magától jött. A Krisztinek nagyon komoly toleranciája van. Ő egy szép nő egyébként, legalábbis nekem nagyon szép, de ha ránézek, nem csak ezt látom, hanem a biztonságot, a barátságot, a csodálatos anyát, azt, akire mindig számíthatok. Nekem ő ilyen, és hihetetlen kompromisszumkészség van benne, nem is hallottam, hogy életében mondott-e valakire rosszat”

– meséli Növényi Norbert a szerelméről, hozzátéve, hogy számára a felesége olyan, mintha megütötte volna a főnyereményt az ötöslottón. Párjáról azt mondja, hogy mindig az övé az utolsó szó, az egykori birkózó csak hozzáteszi, hogy igen, drágám.

Növényi Norbert arról szintén beszél az interjúban, hogy mennyire fontos a számára az irodalom. Könyveket és verseket egyaránt ír, a költeményeit legközelebb a békéscsabai kultúrházban lehet majd meghallgatni. Így beszél erről:

„másodikán lesz Békéscsabán az irodalmi estek keretében a Csabagyöngye kultúrházban egy közönségtalálkozó. Ott olvassák fel gyerekek meg művészek a verseimet. Már a százkilencedik alkalommal van ez egyébként, nagyon színvonalas dolog.”

Növényi Norbert egy könyvet is írt, ez most hangoskönyvként jelenik majd meg. Alább megtekintheti a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)