Napi horoszkóp, 2022. január 19.: a Skorpiót pozitív csalódás éri, a Halak fontos emberekkel találkozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint!

2022. január 19., 00:00

Szerző:

Ma kifejezetten tanulságos nap vár a csillagjegyekre, többen nagy felfedezéseket tesznek, de akadnak olyanok is, akik csalódni fognak. Íme a napi horoszkóp.

Kos (03.21 - 04.19)

Bal lábbal kel fel, és a kedve nem kifejezetten javul a nap végére sem. Nem feszült, nem ideges, de mégsem érzi jól magát a bőrében. Töltsön minél több időt a szabadban, és kerülje az embereket!

Bika (04.20 - 05.20)

Kivételesen ma ne a problémáin rágódjon, igyekezzen a jó dolgokra koncentrálni az életében! Élvezze a családjával vagy a barátaival töltött időt, hódoljon a hobbijának, sportoljon, csináljon bármit csak azért, mert szereti és nem azért, mert muszáj!

Ikrek (05.21 - 06.21)

Ma megtanulhat egy fontos leckét: semmi sincs ingyen! Ha nem is pénzzel kell fizetnie, de áldozatokat mindenképpen hoznia kell, most éppen egy nagyobbat...

Rák (06.22 - 07.22)

Ma fontos dolgokra jön rá a saját életével kapcsolatban. Annyira húsbavágó lesz a felismerés, hogy sokáig nem is érti, hogy miért csak most eszmélt rá minderre. Ne ezen rágódjon, inkább haladjon az új irány felé!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Nincs dolog, ami jobban fel tudná bőszíteni, mint az igazságtalanság, és ma pont belefut egy ilyen helyzetbe. Hiába száll harcba, igyekszik mindent megtenni, sajnos nem tud egyről a kettőre jutni az ügyben. Ma nem. Ez csalódottá teheti, de ne adja fel!

Szűz (08.23 - 09.22)

A mai napot szánja arra, hogy rendbeteszi a pénzügyeit. Bár az élet minden területén precíz általában, az anyagiakkal gyakran hadilábon áll. Keresse meg az egyensúlyt!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Az elmúlt napokban sokat kételkedett abban, hogy jól döntött-e egy fontos kérdésben. Ezidáig semmi sem igazolta vissza ezt, de ma végre megkapja azt a bizonyítékot, amire várt.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ne zárkózzon el ma a beszélgetésektől, még akkor sem, ha egy idegenről van szó, vagy olyan személyről, akit alapvetően nem kedvel. Rengeteget tanulhat ezekből az eszmecserékből...

Nyilas (11.22 - 12.21)

Bármi is történjék, bárhogy is sürgetik, nyomást gyakorolnak önre, ne döntsön ma semmiben, ne köteleződjön el, ne írjon alá semmit. Kérjen haladékot, már egy nap is sokat számít!

Bak (12.22 - 01.19)

A Baknál ma jön el az a pont, amikor számot vet az eddigi életével, felméri az elért sikereket és a hiányosságokat. Ha egy pillanatra el is bizonytalanodott, hogy merre menjen tovább, ma ismét rátalál a megfelelő útra, ami a céljai felé viszi.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Egész nap úgy érzi, hogy falakba ütközik. Olyan akadályokat gördít ön elé az élet folyamatosan, amit képtelen leküzdeni. Talán ma nincs elég ereje hozzá, de holnap lesz!

Halak (02.19 - 03.20)

A szerdai nap a sorsfordító találkozásokról szól majd a Halaknak. Olyan emberekkel fut össze, akik így vagy úgy, de pozitív irányba terelik az életét. Talán még nem most, de hosszútávon érzeni fogja a hatását.

Ezekről se maradjon le!

Heti horoszkóp, 2022. január 17-23.: a Mérleg sorsfordító döntés előtt áll, a Skorpió párra talál

3 csillagjegy, aki pénzhez jut 2022-ben

Éves horoszkóp: ez vár a csillagjegyekre 2022-ben

(Kiemelt kép: Shutterstock)