Napi horoszkóp – 2021.08.02.

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn és egész héten!

2021. augusztus 2., 00:01

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Nem jön túl jól ki a kollégáival, ami nem feltétlenül az ön hibája, de semmiképp sem javít a helyzeten türelmetlenségével és indulatosságával. Ha teheti, inkább kerüljön el minden konfliktust, vagy kellemetlenebb szituációt.

Bika (04.20 - 05.20)

Többen megpróbálják ma a Bikát kihozni a sodrából, de többnyire sikertelenül. Ha meg tudja őrizni nyugalmát egész héten, boldog, kegyensúlyozott hétvége vár önre, de addig nem lesz egyszerű dolga.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Sokkal hatékonyabb és gyorsabb lesz a héten, ha otthonról dolgozik. A sok ember, nagy társaság általában felpörgeti, de most inkább csak elterelné a figyelmét a fontos feladatokról.

Rák (06.22 - 07.22)

Ne hagyja, hogy félreállítsák, lekezeljék vagy levegőnek nézzék a munkahelyén! Igyekezzen minél többször érvényesíteni az akaratát, mondja el a véleményét, ötleteit, hiszen nem véletlenül kapta meg ön ezt az állást.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A héten az érzelmeken és a romantikán lesz a hangsúly az Oroszlán életében! Ha épp nincs senkije, végre megismerkedhet valakivel, akivel igazán passzolnak. Ha viszont párkapcsolatban él, harmóniára és meghittségre számíthat.

Szűz (08.23 - 09.22)

Nagy viták és még nagyobb kibékülések jellemzik majd a következő napjait. Készüljön, mert valószínűleg semmi sem jön össze, amit eltervez, rengeteg váratlan fordulat és spontán program vár önre.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Önnek épp nyugis időszaka van a munkahelyén, a környezetében viszont mindenki más pörög. Előfordulhat, hogy magányosnak érzi magát, mivel senki sem ér rá, de ez csak átmeneti állapot.

Skorpió (10.23 - 11.21)

A héten ne adjon tanácsot senkinek, még akkor sem, ha kifejezetten kérik. Csakis rosszul jöhet ki belőle, és most különösen nincs szüksége ilyen felesleges és értelmetlen konfliktusokra.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Úgy érezheti, most végre minden összejött, minden a helyén van az életében. Ilyenkor természetéből fakadóan hajlamos elkezdeni problémákat keresni, de most az egyszer próbálja meg csak simán kiélvezni.

Bak (12.22 - 01.19)

Rengeteg pletyka jut el önhöz a héten, teljesen alaptalanok és igaz híresztelések is. Semmiképp se foglalkozzon velük, még akkor sem, ha közvetlenül önt vagy a szeretteit érintik!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Már rögtön hétfőn sikerül elintéznie a legtöbb teendőjét, így a hét többi napja már sokkal nyugodtabb lesz. Használja ki ezt a helyzetet, mert most végre behozhatja minden korábbi elmaradását is.

Halak (02.19 - 03.20)

A héten sikerül közelebb kerülnie a kollégáihoz és a főnökéhez is. Végre jobban megismerik egymást, és rájön, sokkal több a közös önökben, mint gondolta korábban, ami hosszútávon nagyon megkönnyíti a munkáját.

(Kiemelt kép: Shutterstock)