Napi horoszkóp, 2021. december 7.: a Bikának tökéletes napja lesz, a Skorpióra rátalál a szerencse

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a napi horoszkóp.

2021. december 7., 00:00

Szerző:

Fontos folyamatok indulnak ma be a csillagjegyek életében a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

Féltékenység szülhet sok konfliktust ön körül a munkahelyén. Sokan nem tudnak mit kezdeni a magabiztosságával és céltudatosságával, ami ma különösen érezhető lesz. Próbáljon kedves lenni az irigyeivel, ez a legnagyobb fegyvere ma.

Bika (04.20 - 05.20)

Ha eddig nem is, ma teljesen ünnepi hangulatba kerül, ráhangolódik az adventi készülődésre, ajándékokat keres, tervezget, szervezget. Tökéletes napja lesz, bár a munkájával nem halad majd túl sokat.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A párkapcsolatában nagy változás veszi ma kezdetét. Az elmúlt időszakban kifejezetten hullámvölgyben lehettek, de ez most véget ér! Sikerül egymásra hangolódniuk, megértőbbek és kompromisszumkészebbek lesznek.

Rák (06.22 - 07.22)

Bár önhibáján kívül, egy önhöz közelálló személynek sikerül megbántania, esetleg kárt okoznia. Természetes a dühe, mégis mérlegeljen, hogy megéri-e így év végén hatalmas balhét csapnia...

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Elkezdi teljesen más színben látni az életét, a mindennapjait, a kapcsolatait. Sokkal pozitívabb, nyitottabban áll hozzá mindenhez, ez az optimizmus pedig gyümölcsöző folyamatokat eredményez már rövidtávon is.

Szűz (08.23 - 09.22)

Általában csendben tűr az utolsó utáni pillanatig, magában fortyog, és csak akkor robban, amikor már tényleg nem bírja tovább. Próbálja ki, hogy nem várja meg, hogy ennyire elfajuljanak a dolgok. Kezdje mondjuk ma!

Mérleg (09.23 - 10.22)

Folyamatosan azzal küzd, hogy minden helyzetben mindenkinek meg akar felelni, de ez képtelenség. Rengeteg feszültségtől megszabadulhat, ha kipróbálja, milyen ha mindezt elengedi, legalább mára...

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ma különösen szerencsés napja lesz, valahogy minden összejön, de csakis jó értelemben. Ráadásul ez egy sikeres széria kezdete, mostantól csakis erre számíthat egészen év végéig.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Ha van bármilyen konfliktus a munkahelyén, azt még év vége előtt érdemes lenne tisztáznia. A mai nap például több lehetősége is lesz arra, hogy rendezze a vitás helyzeteket és felszámoljon minden felesleges feszültséget az életében.

Bak (12.22 - 01.19)

Nem szereti a változást és nem szeret kilépni a komfortzónájából, de ma bevállalósnak és bátornak kell lennie, ha előre szeretné mozdítani a karrierjét vagy a magánéletét. Ne féljen!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Minden, amit mára vagy a hétre tervezett, az felborul. Semmi sem alakul úgy, ahogy szeretné, és a legkevésbé sincs ráhatása a történésekre. Fogadja el, sodródjon az árral, legyen spontán!

Halak (02.19 - 03.20)

Olyan emberekkel kell együtt dolgoznia, vagy olyanokkal keveredik egy társaságba, akikkel önszántából sosem állna szóba. Elsőre ijesztő és bosszantó lehet, de ha elég nyitott, nagyon jól sül majd el.

Olvassa el heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajon ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)