Napi horoszkóp, 2021. augusztus 16.: az Oroszlán végre megkapja, amire várt, a Halaknak óriási elsimerésben lesz része

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn és a héten!

2021. augusztus 16., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Ma valahogy minden olyan nehezen, döcögősen megy a Kosnak, és sajnos nem ez lesz élete legjobb hete sem! Akármennyire is reménytelennek tűnnek a kitűzött célok, azért ne adja fel, ha lassan és nehézkesen, akkor is meg tudja csinálni!

Bika (04.20 - 05.20)

Ma hajlamos lesz elkapkodni mindent, ami sok hibához és rossz döntéshez vezethet! Ne siessen, legyen megfontolt és türelmes, ahogy mindig, nem marad le semmiről sem...

Ikrek (05.21 - 06.21)

Míg a munkahelyén viharos napok várnak önre, sok vitával és kihívással, addig a magánéletébe nyugalom és harmónia költözik. De nem is bánja ezt a kettősséget, mert unatkozni így biztosan nem fog.

Rák (06.22 - 07.22)

Magához képest is jóval optimistább és pozitívabb lesz a héten. Sikerül mindennek a jó oldalát meglátnia, amitől még motiváltabb és eltökéltebb lesz. Most érdemes belevágnia új dolgokba, mert garantált a siker!

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ma bármit megkaphat, amit csak kíván, a lényeg, hogy higgyen is magában, és abban, hogy megérdemli. Persze nem arról van szó, hogy nem kell tennie semmit, csak tudatosítsa, hogy igenis képes mindezt elérni.

Szűz (08.23 - 09.22)

Több kihívás is vár önre a héten, ráadásul egyiket sem lesz könnyű megoldania. A szokásosnál több időt és energiát kell majd a munkájába fektetnie, de hét végén már látni fogja, hogy mindez megérte.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Végre megnyugszanak, elsimulnak ön körül a dolgok. Minden apró részlet a helyére kerül, kirajzolódik a közeljövő, ez pedig rendkívül megnyugatató hatással lesz a lelki állapotára. Kellemes hét elé néz!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Váratlanul megzavarhatja a nyugodt szerelmi életét egy személy a múltból. Lehet ez egy régi kapcsolat, vagy egy beteljesületlen szerelem. Mindennél fontosabb, hogy most megfontolt és racionális legyen!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Nehezen élheti meg, hogy több terve is meghíusul a héten. Nincs értelme, hogy emészti magát a történteken, inkább kezdjen el új irányba gondolkodni, mert most az eddigieknél is jobb ötlettel rukkolhat elő.

Bak (12.22 - 01.19)

Egyáltalán nem jellemző önre, de semmi kedve dolgozni, teljesíteni. Elveszítette a motivációját, a lelkesedését, de erről nem biztos, hogy a munkahelye tehet. Talán csak pihenésre lenne szüksége. Vegyen ki pár napot, mielőtt új állás után nézne!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Benne van a szakítás a levegőben, de nagy részben ez önön múlik majd. Ha túlságosan elereszti a dühét, és meggondolatlan dolgokat vág párja fejéhez a vita hevében, az könnyen végzetes lehet.

Halak (02.19 - 03.20)

Óriási szakmai elismerésben lesz része már rögtön hét elején. Külön öröm, hogy egyáltalán nem számított ilyesmire, egyszerűen csak azt tette, amit mindig is szokott. Csak így tovább!

(Kiemelt kép: Shutterstock)