Nagy Ervinék már kiválasztották egyik születendő gyermekük nevét

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ikreket várnak, november-decemberben érkeznek majd a kicsik.

2022. július 1., 12:45

Szerző:

Nagy Ervin és Borbély Alexandra júniusban jelentették be, hogy gyermeket várnak, méghozzá ikreket, mindketten lányok lesznek! A színészházaspár nőtagja péntek reggel a Reggeli című műsorban szerepelt az RTL Klubon, és Borbély Alexandra természetesen elsősorban a terhességéről beszélt.

A 35 éves színésznő azt mondja, soha életében nem volt olyan nyugodt, mint most, a terhessége alatt – viszont rengeteget dolgozik, ráadásul az egyik, most készülő filmjében éppen egy állapotos nőt kezdett el alakítani, és a sors úgy hozta, hogy a forgatás alatt a hasa megnőtt a szerephez.

Borbély Alexandra azt mondja, hogy decemberre van kiírva, de mivel az ikrek általában előbb érkeznek, könnyen lehet, hogy már novemberben megérkeznek. Addig azért még van bőven hátra idő, de már legalább az egyik keresztnevet is kiválasztották. Erről a témáról a színésznő a következőket árulja el:

„az egyikben nagyon egyet értünk, de a másikban az Ervin még nem biztos, de én igen.”

Hogy konkrétan melyik keresztnevekről van szó, azt a kismama (egyelőre) nem árulja el. Íme az interjú.

Nagy Ervinnek előző kapcsolatából egy lánya született, Lola. A 45 éves színész jelenleg Zámbó Jimmyt alakítja az énekes életéről készülő sorozatban, ami legfrissebb Instasztorija szerint 46 nap múlva érkezik.

Borbély Alexandráról és Nagy Ervinről írtuk korábban

Így látták a híres meghívottak Borbély Alexandra és Nagy Ervin esküvőjét

Nagy Ervinék októberben mentek nászútra, mutatjuk, hol romantikáznak

Nagy Ervin a sorozatától búcsúzva áll ki a pedagógussztrájk mellett

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)