Nem hiszi el, Nádai Anikó mit plasztikáztat magán!

Közösségi oldalán dokumentálja majd a beavatkozás folyamatát, árulta el Nádai Anikó.

2021. november 17., 14:50

Szerző:

Nádai Anikó Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy hatalmas döntést hozott, plasztikai műtétre szánta el magát. A posztból kiderül, a műsorvezető az orra miatt szeretne kés alá feküdni, ugyanis a gyerekkorában egy baleset következtében eltört, a csont pedig rosszul forrt össze, ez a kis esztétikai hiba pedig az évek alatt egyre jobban kezdte zavarni. Úgy érezte nem várhat tovább, és a műtétnek köszönhetően újra felhőtlenül boldogan nézhet majd tükörbe. A beavatkozás előtt egy utolsó képet is megosztott követőivel.

„Az utolsó kép… Hosszú évek, rengeteg utánajárás, véleménykikérés, tapasztalatok meghallgatása előzte meg a döntésem, hogy belevágok az orrplasztikába. Abban is biztos voltam, hogy ebben a témában csak és kizárólag Dr. Kárász Tamásra bízom magam. De kezdjük az elején. Ez az érzés gyerekkoromban kezdődött, történt egy kisebb baleset, akkor valószínűleg eltört az orrom, kezelve viszont nem volt, így vélhetően rosszul forrt össze. Aztán az évek alatt egyre jobban kezdett zavarni. Mostanra viszont olyan szinten hatalmasodott el rajtam, ivódott bele a mindennapjaimba, hogy nem szerettem volna tovább várni. Ehhez az érzéshez bizonyára a kedves kommentek is hozzájárultak…. És pont emiatt gondolkoztam, hogy merjem-e vállalni, hogy őszintén elétek állok ezzel a témával…  De úgy gondolom ez is én vagyok…. És megnyugtatásul, nem fogok túlzásba esni! Szóval hiába mondja neked ilyenkor már bárki, hogy így vagy jó, ahogy vagy… nem voltam elégedett azzal, amit láttam. Persze vannak félelmeim. Nincs visszaút. Vajon tetszeni fog az új külső, aki a tükörben visszatekint majd rám? Ezzel is meg kell majd tanulni együtt élni. A következő pár napban megmutatom mivel jár a műtét, az én tapasztalataimat, és próbálok segíteni azoknak, akik hasonló cipőben járnak”

– írta a fotó mellé Nádai Anikó, amin jól láthatóan boldog, hogy a műtétnek köszönhetően végre elmúlik a problémája. A követői a kommentek alapján pozitívan fogadták a hírt, és sokan megköszönték a műsorvezető őszinteségét is az érzékeny témában.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)