Tragikus balesetben meghalt a Hair főszereplőjeként ismert Treat Williams

71 évesen meghalt Treat Williams, motorbalesetet szenvedett, íme a részletek.

2023. június 13., 07:33

Szerző:

Meghalt Treat Williams – a 71 éves színész halálát motorbaleset okozta, adja hírül az NBC a család közleményére hivatkozva.

Treat Williams legismertebb szerepe George Berger, a hippi karaktere a Hair című musical 1979-es, Miloš Forman által rendezett filmváltozatából. A filmben az ő előadásában hangzanak el olyan slágerek, mint az I Got Life és a Let the Sunshine.

„Hatalmas szomorúsággal közöljük, hogy egy halálos motorbaleset után szeretett Treat Williamsünk elhunyt ma éjszaka a Vermont állambeli Dorsetben. Ahogy azt biztosan mindenki sejti, sokkhatás alatt vagyunk és lesújtott minket a gyász”

– áll a család közleményében. Williams egy 1986-os motorbiciklivel hajtott, amikor előtte befordult egy SUV, és emiatt összeütköztek. A színészt helikopterrel szállították kórházba, de belehalt a sérüléseibe. A SUV sofőrjének semmi baja nem lett, az illető felelősségének vizsgálatára rendőrségi nyomozás indult.

Williams karrierje az 1979-es csúcspont után jóval csendesebben folytatódott, de feltűnt még olyan sikerekben is, mint például a Volt egyszer egy Amerika vagy a 127 óra.

Treat Williams az alábbi, idén márciusi képen a lányával, Ellie-vel látható.

(A kiemelt kép az I Got Life című dal jelenete a Hair című filmből: Les artistes associes / Collection ChristopheL via AFP)