Újabb részleteket árult el Molnár Gusztáv felesége: a színész decemberig nem láthatja a kisfiát

Bízik a gyógyulásában Molnár Gusztáv.

2022. július 7., 08:13

Szerző:

Molnár Gusztáv elhatározta, hogy megküzd a démonjaival és az alkoholizmussal. A színész és a felesége is bíznak a felépülésben, ám ehhez először az kell, hogy rehabilitációra menjen. A házaspár nemrégiben külön költözött, de Fazekas Vivien lát esélyt az újrakezdésre, ha a férjének sikerül változtatnia.

„Most azon vagyunk, hogy találjunk egy helyet, ahová be tud menni, orvosi vizsgálatokra van szükség, ezt intézzük, utána pedig meglátjuk, melyik intézmény fogadja. Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetelig az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját”

- nyilatkozta a Blikknek Fazekas Vivien.

A színész felesége szerint a férje azután került nagyon rossz állapotban, hogy tavaly augusztusban összebalhézott a volt párjával, aki állítja, hogy Molnár Gusztáv bántalmazta a gyermeküket. Idén májusban pedig öngyilkossággal fenyegetőzött a színész. 

„Nem tudom, Ildikóval valaha jó lesz-e a kapcsolatuk, de egy dologban biztos vagyok, hogy Gusztávnak rendeznie kell majd a viszonyát a volt párjával közös gyerekük érdekében. Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik. Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát. A gyámhatóságon közös megegyezéssel úgy döntöttek, december 17-ig nem találkozik a fiával a rehabilitáció miatt”

- folytatta a lapnak a színész felesége.

Fazekas Vivien azt is elárulta, hogy valóban 2020-ban nem fizetett gyerektartást a férje, mert egy könyvelési hiba miatt inkasszózták a számláját. Majd ezt követte a pandémia, így Molnár Gusztávnak nem volt munkája. Ezután egy ideig a színész felesége utalta a gyerektartást, de ezzel is voltak problémák.

Molnár Gusztáv szintén megszólalt a lapnak:

„Azon vagyok hogy minden rendben legyen, és hogy a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg rólam.”

Még több hír a szakításukról

Videó - Molnár Gusztáv felesége kamerák előtt szólalt meg a szakításukról

Molnár Gusztáv és felesége cáfolják, hogy szakítottak volna

Molnár Gusztáv meglepő bejelentéssel reagált a szakításáról szóló hírekre

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)